Dr. Miciner Silvia
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Miciner Silvia

Dr. Miciner Silvia medic primar obstetrica - ginecologie, specializare FIV si reproducere asistata, competente ecografie obstetrica - ginecologie colposcopie si citodiagnostic.

Dr. Miciner Silvia medic primar obstetrica - ginecologie, specializare FIV si reproducere asistata, competente ecografie obstetrica - ginecologie colposcopie si citodiagnostic.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Anais Medical

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.222.17.82 / 021.222.17.83 / 021.222.17.84

Ai folosit serviciile Dr. Miciner Silvia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

FIV
De Andra2019 pe 22 Februarie 2019

a facut cineva IA sau FIV la dr Miciner? cum vi se pare ?

Pur si simplu nu!!
De Elena pe 25 Mai 2017

In primul rand, mi-a dat tratament fara sa astepte rezultatul la analiza (secretie). Am fost inspirata si nu am luat tratamentul pana la interpretarea analizelor, intrucat nu mi'a oferit incredere ai nu aveam niciun simptom.
Cand m'am dus la interpretare analize, mi-a spus : "esti bine fata mea, n-ai nimic". I-am spus ca mi-a recomandat un tratament, pe care nu l-am luat insa. Si mi'a zis ca nu e cazul sa il iau
Stau si ma intreb, oare cum iti permiti sa imbolnavesti clienti sanatosi dandu-le tratamente de care nu au nevoie??? Cum sa prescrii un tratamemt pana sa vezi rezultatele analizelor???
Oribil. Totala lipsa de profesionalism.
Sa nu va mai spun ca mi-a facut o poza la zona intima (fara sa imi ceara voie!!) ca sa imi explice nush ce pe baza pozei.
Dragele mele, cautati un profesionist cand e vb de sanatatea d-voastra, nu mergeti la aceasta femeie!!!!

Dr Miciner Silviw
De Andreia Tene pe 09 Martie 2015

Un om si un medic minunat! Si toate cuvintele de lauda la adresa doamnei doctor nu ar ajunge pt cat de multumita am fost pe parcursul sarcinii, inclusiv la nastere si dupa. Ai parte de multa dragoste si caldura de fiecare data cand ajungi in cabinetul doamnei doctor Miciner Silvia. Din partea mea nota 10 si mii de multumiri!

Dr. Miciner Silvia
De Dragomir Irina pe 26 Mai 2010

Cuvinte de lauda la adresa d-nei doctor care a fost alaturi de mine pe parcursul sarcinii!

Contact Dr. Miciner Silvia

Adresa

Bulevardul Aviatorilor, 67, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.222.17.82 / 021.222.17.83 / 021.222.17.84
Site www.anaismedical.ro
Email contact@anaismedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari