Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Aristide Serfioti" Galati.

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Aristide Serfioti" Galati.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Aristide Serfioti" Galati

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0236.423.983 / 0236.423.931

Ai folosit serviciile Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

multumire
De Purice eugenia pe 26 Decembrie 2016

Am folosit serviciile Dr-lui Mereuta Ovidiu.
Parerea este diferita la fiecare persoana, am fost multumita, ca pacient , isi face si isi respecta meseria cu promptitudine,cu stil si respect sa incadrat in tot ceea ce am solicitat in momenul in care am fost consultata. Sunt multumita si ii urez multa intelegere din partea pacientilor.
cu respect pentru oameni puternici si inteligenti.

NU îl recomand!!!
De Sorela pe 26 Septembrie 2016

Am fost la control la Dr. Mereuta pentru o ecografie endovaginală deoarece la o ecografie abdominală m-i s-a zis că e posibil să am un ovar polichistic. În urma ecografiei mi-a zis că am o sarcină oprită din dezvoltare sau altceva la fel de grav (nu-mi mai amintesc exact ce) si că trebuie să fac urgent chiuretaj biopsic. La o a-II-a părere am aflat că, de fapt, acea problemă de sănătate gravă era ovarul meu aflat la ovulație și că dacă aș fi făcut chiuretajul riscam să nu mai pot face copii.

sa plece din acel spital!..rusine sa va fie!!!
De Carmen pe 03 Decembrie 2015

Un nesimtit de medic care asteapta numai bani!!!..ati uitat dl doctor ca s-a aprobat legea prin care se interzice spaga la medici!!..deschideti-va cabinet particular si veti vedea atunci cata lume va veni la dvs si cat de bun sunteti nu sa stati sa mancati banii statului degeaba..pt k noi platim o gramada d bani la casele de asigurari si suntem obligati sa va mai dam si voua..sa va fie rusine!!..asta e datoria voastra!!..dak o casiera la banca te ajuta, te indruma, iti vb frumos la sfarsit iti impune sa ii bagi bani in buzunar?nu!..dar voua dc s va dam bani doar pt k va faceti datoria k pt asta primiti salariu!..sunteti platiti!!..nici mie nu imi baga nimeni bani in buzunar dak la munk imi fac datoria ci in cel mai bun caz primesc felicitari!

pentru d-ul Doctor Mereuta
De Marina Lemnaru pe 14 Mai 2015

As vrea sa stie un singur lucru acest medic si anume ca pentru un banal polip uterin nu se scoate TOT asa cum recomanda "profesionalismul" din el.

Eu nu il recomand
De Simona Ciones pe 06 Aprilie 2015

Am avut prosta inspitatie sa merg si la acest medic pentru un consult.Nu mi-am putut imagina ca sunt medici care te pot trata astfel un pacient: primul pas pe care l-am facut in cabinet am avut tendinta de a ma intoarce deoarece putea a fum de tigara iar in timp ce ma pregateam pt consult trebuia sa raspund la intrebarile asistentei. ulterior facusem un ecograf 3D iar domnul doctor nici macar nu a vazut problema mea de sanatate ci trebuiam oprata imediat, la naiba as vrea sa tie acest "medic" ca pentru o femeie conteza mai putin 500 lei spaga pe care i-o da in comparatie cu lipsa unui organ toata viata. Poate intr-o zi sistemul medical va scapa de asfel de pseudo-medici. Dupa consult nu-l pot caracteriza decat ca un medic agresiv, neprofesionist si care nu gandeste in favoarea pacientului.

Foarte ciudat
De Carmen pe 03 Februarie 2015

Imi este foarte greu sa cred ca domnul doctor s-a comportat asa deoarece eu tin sarcina cu dansul si dintotdeauna a fost foarte amabil si chiar a intervenit pentru mine in alt oras. Este un om foarte de treaba si sincer nu-mi imaginez cum ar fi putut sa se comporte in felul asta.

Rusine
De Dana pe 28 Ianuarie 2015

Hadeluta, am avut o experienta asemanatoare ca a ta in relatia cu dr.Mereuta, probabil aceiasi asistenta obraznica, care sugereaza dlui "doctor" ce tip de investigatie trebuie sa-ti faca si ce diagnostic sa-ti puna si bineinteles recomandarea de operatie. Totul se rezuma la bani. Rusine "doctore". Ati uitat de juramantul depus la terminarea facultatii?

Imoral
De Caprita Simona pe 12 Ianuarie 2015

Mereuta nu este nici domn si nici doctor.

Pe scurt: internata la Ginecologie 2, la Sp. Sf. Andrei. Sambata spre duminica noaptea imi este rau, nicio asistenta de seara si pana dimineata (cand a venit tot infirmiera cu termometrele) nu a deschis usa salonului. Facand putina galagie pe acest subiect, a fost chemat medicul de garda: Mereuta. Din usa salonului m-a intrebat ce am. L-am rugat sa-mi puna intrebari legate de starea mea (ca doar exista o fisa a mea pe care trebuia s-o consulte) si eu sa raspund.

Raspunsul lui a fost: "Multumesc ca mi-ai facut trezirea de dimineata. Acum poti sa deschizi geamul si sa te arunci.", cu asistenata ca martor si inca doua paciente, din acelasi salon.

Si asta dupa ce cu vreo 3 zile in urma, la acest spital chiar se intamplase o astfel de tragedie.

Concluzia o trageti singure, stimate paciente.

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri
De Hadeluta pe 24 Aprilie 2013

Vreau sa va povestec ce "doctor" este Mereuta: In anul 2011 decembrie m-am dus la el cu dureri abdominale, dupa ce mai inainte fusesem la Dr. Draghincescu. Dr. Drgahincescu mi-a transmis printr-o simpla echo ca am CHIST DERMOID si sa merg la Bucuresti pentru ca e grav.
M-am dus cu mari sperante la Mereuta pentru ca auzisem ca vine din Bucuresti si ca e doctor bun. De la usa te opresti in asistenta careia trebuie sa ii spui de ce ai venit. Nu ai ocazia sa ii spui si lui. Mi-a spus ca trebuie sa facem echo si in timp ce facea echo, ma intreaba: si celalat dr. ce a spus ca e? Eu: Chist dermoid. El: da da, este dermoid. Operatie imediat ca e grav. M-am internat, m-a operat laparoscopic. 400 lei la el, 150 lei la anestezist, la spitalul Militar Galati. Am stat o saptamana in spital timp in care m-a vizitat la salon de doua ori: la TI si in salon. Niciodata nu mi-a zis cum a decurs operatia. Pe externare scria ca am avut sange in abdomen. Tot anul ce a urmat, am continuat sa merg la el la cabinetul particular, timp in care dadeam mereu bani pentru consultatie + echo si mereu aveam chist: ori endometriozic, ori hemoragic, ba pe stanga, ba pe dreapta. Am luat Duphaston in toate combinatiile si chiar AC desi imi doresc copii. Nu s-a rezolvat nimic.

In decembrie 2012 mai merg o data pentru ca terminasem inca o cura de Duphaston de trei luni. Mi-a luat si analiza Papanicolau. In ianuarie vine rezultatul care prezenta o inflamatie cu recomandare tratament. Dl "doctor" Mereuta, m-a trimis direct la internare pentru conizatie! Ca e grav (iarasi) si ca trebuiesc operata, desi i-am zis ca nu am copii, nu am avut si imi doresc enorm.

N-am avut incredere in el, nu m-am dus sa ma opereze, ci m-am dus direct la Medlife in Bucuresti, acolo unde mi s-a spus pe baza tuturor echo facute la Mereuta ca:

- nu trebuiam operata de chisturi deoarece erau hemoragice si se puteau rezolva cu o cura doua de AC;

- nici vorba de conizatie pentru ca nu e grav si nu e nevoie. se rezolva cu tratament.

Mai ales ca Mereuta nu-mi facuse nici colposcopie sau vreo investigatie mai serioasa.

Concluzie: fetelor, nu stati in Galati pentru tratamenete serioase. Nu aveti cu cine sa va tratati, ci doar sa va agravati starea!

Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri
De Ioana pe 02 Martie 2011

M-a ajutat foarte mult si sunt foarte foarte multumita de dansul, recomand pt toate doamnele si domnisoarele sa-l aleaga atunci cand au nevoie.

Contact Dr. Mereuta Ovidiu Sigifri

Adresa

Traian, 199, Galati, Galati

Telefon 0236.423.983 / 0236.423.931
Site www.smugalati.ro
Email spitalul.militar.galati@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!