Dr. Martinescu Tatiana
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Martinescu Tatiana

Dr. Martinescu Tatiana medic obstetrica ginecologie, Prosana Medical Center.

Dr. Martinescu Tatiana medic obstetrica ginecologie, Prosana Medical Center.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Prosana Medical Center

program centru medical:
luni - vineri: 08:30 - 20:30;
sambata: 08:30 - 13:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0241.580.370

Ai folosit serviciile Dr. Martinescu Tatiana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Tanase fica daniela pe 17 Aprilie 2017

O recomand oricand...am nascut cu dansa si operatia e ok nu am avut probleme si copilul e sanatos si in timpul sarcinii nici o problema

mii de mulțumiri.
De Cati pe 26 Mai 2015

Am doi copii frumoși nascuti cu doamna dr. Martinescu la Isis .Sunt o mămică fericita. Am fost foarte mulțumită de dansa.

sănătate pt.dn-a dr.
De Gabi pe 26 Mai 2015

Am ajuns la dinsa pentru un chiuretaj acum 6 ani. Nu se văzuse sarcina, mia explicat ca este de așteptat și de revăzut situația apoi hotărâm când face întreruperea. Am înțeles foarte bine explicațiile și riscurile.

Un medic cu profesionalism și răbdare. Va mulțumesc. n
De Elena pe 26 Mai 2015

Am atit naștere cit și o sarcină extrauterina tratata cu dinsa. Va mulțumesc.

Multumesc
De Oana pe 31 Martie 2015

Am nascut cu dansa anul trecut in decembrie. Pe parcursul sarcinii am avut complicatii pe care dna doctor le-a tratat cu profesionalism si m-a incurajat de fiecare data. Eu am fost foarte multumita de dansa. Nu am avut probleme nici cu operatia. Pentru a doua sarcina tot la ea as apela.

Dr. Martinescu Tatiana
De Alina Bolea pe 01 August 2012

Daca era dupa doamna doctor la ora actuala nu mai eram mama unei fetite sanatoase si frumoase de aproape 3 ani. La doamna Martinescu am fost dupa ce am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv, deci aveam vreo 5 saptamani, iar doamna mi-a facut control ginecologic si eco si mi-a spus ca este extrauterina, sarcina multipla sau nu e dezvoltat, deci in concluzie a zis ca nu pot tine aceasta sarcina, trebuie sa fac intrerupere, chiar daca eu nu am mai avut alte sarcini sau avorturi. A doua zi m-am dus la Cta la Stanca ,cel care i-a observat toata sarcina si a zis ca totul, e ok. Deci nu recomand nimanui aceasta doamna "doctor" Martinescu. Pentru un control pe care cred ca nu trebuie sa mi-l faca la 5 saptamani si o ecografie pe care nu am stiut sa o interpreteze am platit 70 RON.

Dr. Martinescu Tatiana
De Ana pe 12 Februarie 2011

Super profi.

Contact Dr. Martinescu Tatiana

Adresa

Ion Ratiu, 113, Constanta, Constanta

Telefon 0241.580.370
Site www.prosanacenter.eu
Email office@prosanacenter.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari