Dr. Marica Dumitru
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Marica Dumitru

Dr. Marica Dumitru medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

Dr. Marica Dumitru medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Ai folosit serviciile Dr. Marica Dumitru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Eroul meu!.
De Lenuta Butoi pe 21 Octombrie 2016

Dr. Marica Dumitru este eroul care mi-a salvat viata in urma cu 30 ani cind avortuI era ilegal datorita legilor comuniste.
Intrucit eram foarte tinara si nu eram pregatita psyhologic nici financiar pentru a deveni mama am hotarit sa am un avort facut cu mijloace primitive din moment ce nu puteam sa am unul medical.
Datorita acestui avort am fost internata la Spitalul Caritas cu septicemie, 3 diagnostics la inima etc. M-au vazut citiva doctori in prima saptamina de spitalizare, dar doctorul meu the salon era Dr. Plesa un idiot, fara suflet.
Aveam dureri infioratoare dar Dr. Plesa refuza sa-mi dea medicamente de durere spunind ca sunt o buna actrita care pretinde ca are dureri, pentru a scapa de sarcina.
Dupa o saptamina de spitalizare in care nimeni nu ma ajuta, am lesinat. Intimplarea a facut ca Dr. Marica Dumitru sa fie de garda cind asistenta a sunat pentru ajutor. Dupa acea Dr.Marica s-a luptat cu toata pleava comunista din Spitalul Caritas pentru ca eu sa obtin aprobarea pentru a avea un avort legal. Crdiologul si citiva alti doctori au venit in ajutorul meu aprobind cererea doctorului Marica . Dupa ce toate formalitatile au fost indeplinite si dupa ce am avut peste 30 flacoane de penicilina in perfuzie , Dr.Marica m-a chiuretat de doua ori pentru ca nu puteam sa fiu anesteziata datorita complicatiilor medicale. Totul a decurs mai bine decit ne-am asteptat. Dupa acea am fost transferata la sectia de cardiologie, apoi sectia de interne. Pe tot parcursul sederi mele in spital si dupa cea Dr Marica m-a monitorizat foarte aproape. Doi ani mai tirziu acelas Dr. Marica helped me sa aduc pe lume un baietel, impotriva problemelor mele medicale.
De aproape 20 ani locuiesc in strainatate, vin rar in Romania dar sunt foarte bucuroasa a acest site imi da posibilitatea sa-i multumesc Dr.Marica Dumitru ca mi-a salvat viata.
Femeile din Bucuresti sunt norocoase sa aiba un asa bun doctor, dar mai presus de toate un doctor cu o inima de aur.
Dumnezeu sa te ocroteasca!
Lenuta

extrauterina
De Costina pe 11 Mai 2016

Mi as dori sa i multumesc in fata e un medic OM ,ii multumesc din suflet la 20 ani am fost operata de extrauterina de urgenta la dinsul sa nimerit era de garda..Mia fost ca un tata dupa 16 ani parca a fost ieri , ce vorbe blande si incurajatoare mi a spus in timp ce ma pregatea de operatie ..a fost langa mine mereu nu i am dat nici un leu. nu mi a cerut.. si am si 2 copii sanatosi dupa extrauterina...Toata lumea se mira cum de am mai ramas gravida ..Sa i dea Dumnezeu sanatate muulta e un medic cum rar gasesti in ziua de azi..dar acum 16 ani,,

Dr. Marica Dumitru
De Maria pe 30 Septembrie 2010

Eu am nascut cu dansul in 2007, am avut o nastere complicata (forceps) si nu am ramas cu sechele nici eu nici baietelul meu. Mi s-a parut super ok, acum sunt din nou insarcinata si am de gand sa nasc tot cu el. Si eu il recomand ca doctor.

Dr. Marica Dumitru
De MARI pe 10 Septembrie 2010

Ii voi multumi zilnic, doar cu ajutorul dansului, am o fetita superba si acum sunt insarcinata iar in 15 saptamani.

Dr. Marica Dumitru
De Monica pe 04 Septembrie 2010

Eu am multa experienta cu medicii ginecologi. Am asteptat 3 trei ani sa raman insarcinata iar in acest timp am tot fost pe la diversi doctori, dar doctor ca dansul nu am intalnit. In primul rand nu iti cere bani sau nu te cheama la cabinet sa-ti ia milioane pentru o consultatie. Bineinteles ca i-am dat de fiecare data bani cand am mers in spital la consultatie, dar i-am dat de placere si pentru ca merita. Acum sunt insarcinata in 35 sapt si merg la dansul foarte rar pentru ca in paralel am mers la CMU, dar nu s-a suparat ca merg la CMU si imi fac acolo toate analizele. Dupa ce am vazut si alte opinii sunt linistita ca sunt pe mainile unui doctor foarte bun.

Dr. Marica Dumitru
De Catalina R pe 03 Septembrie 2010

Este un doctor foarte bun, il recomand tuturor, eu am nascut cu dumnealui pe 21.08.2010 o fetita superba la spitalul Filantropia, este dispus sa te ajute la orice ora din zi si noapte, comunica foarte bine si atunci cand spune ceva se tine de cuvant. Felicitari domnule, mai rar gasim doctori ca dvs. in ziua de azi si felicitari personalului din Filantropia care s-au purtat extrem de furmos ca nici nu am simtit ca sunt intr-un spital de stat.

Dr. Marica Dumitru
De Daniela D pe 09 Iunie 2010

Domnul dr. Marica Dumitru mi-a salvat viata. Nu l-am cunoscut dinainte, nu mi l-a recomandat nimeni, am ajuns pe mainile dansului intamplator. Mi-a castigat increderea doar privindu-ma in ochi si explicandu-mi ce se intampla cu mine. Pot spune acum ca ii datorez viata. Ii doresc ceea ce mi-a oferit mie: sanatate! Il recomand tuturor femeilor care vor sa fie pe mainile unui medic ginecolog bun. Respect, incredere si profesionalism.

Dr. Marica Dumitru
De Popa Adriana pe 09 Iunie 2010

Am nascut prin cezariana cu acest medic si mi-a legat trompele fara acordul meu. In prezent astept raspunsul instantelor pentru cazul meu.

Dr. Marica Dumitru
De Corina pe 07 Aprilie 2010

Este un super medic, tot timpul sarcinii a fost dragut, iar cand am nascut nu mai zic. Puteti merge la el cu cea mai mare incredere.

Contact Dr. Marica Dumitru

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site Spitalul Clinic Filantropia
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari