Dr. Marginean Claudiu
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Marginean Claudiu

Dr. Marginean Claudiu, medic primar obstetrica-ginecologie, Tg Mures.

Dr. Marginean Claudiu, medic primar obstetrica-ginecologie, Tg Mures.

Obstetrica-ginecologie;

Compartiment Obstetrica Ginecologie ATI, Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures;
Centrul medical Medcris;

Ai folosit serviciile Dr. Marginean Claudiu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Marginean Claudiu
De Florentina pe 26 Martie 2014

Tot ceea ce pot sa spun despre domnul doctor este ca este un doctor si un profesionist de exceptie. Nu am cuvinte sa ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine!

Mi-a facut o interventie laparoscopica pentru 2 noduli fibromatosi. Am avut operatia la ora 11 si deja la ora 17 umblat singura, pe picioarele mele. A doua zi dimineata am si plecat acasa. Ma simt super. E cel mai bun doctor ginecolog din spitalul Targu Mures si il recomand din toata inima. Va multumesc mult, domnule doctor!

Doctor si om de nota +10
De Nicola Viorel pe 27 Iunie 2013

Sotia mea a nascut cu Dl Dr C.Marginean la Tg Mures. Atat dumnealui cat si personalul din spital au
fost de un profesinalism nemaiintalnit.
Acesti oameni sunt deosebiti. Pot spune numai lucruri bune despre Dl Doctor:
- specialist (colaborator cu Dl Dr Horatiu Suciu)
- uman
- profesionist
- modest
- civilizat
Multumesc din tot sufletul Dlui Doctor pentru tot sprijinul acordat familiei mele.

Impresii personale
De Nicola Viorel pe 20 Iunie 2013

Am fost la Dl Dr. Marginean Claudiu cu sotia. Dupa vreo 7 ecografii si pareri in Bucuresti am venit si la Tg Mures.

Dl Dr. Marginean este un profesionist fara niciun dubiu; tariful a fost la jumatate fata de Bucuresti (200 lei fata de 400-450 lei). Timpul alocat ecografiei si consultatiei a fost generos, nu cum am patit prin Bucuresti cu "super profesorii specialisti" care ne expediau in cateva minute. Vorbeste la subiect si argumentat fara sa bata campii ca altii. Va recomand acest medic.

Foarte bun
De Adrian virgil pe 14 Ianuarie 2013

Am fost cu sotia mea la d-nul doctor si vreau sa spun ca este un medic excelent. Intradevar tarifele sunt putin piperate, dar datorita d-nului doctor sotia mea a reusit sa duca o sarcina pana la capat dupa 2 sarcini oprite in evolutie.

Contact
De Anonima pe 19 Decembrie 2012

Mi-a recomandat cineva sa va caut, dar nu stiu exact cum. Cum va putem contacta? Numere de telefon sau adrese sau poze? Multumesc anticipat

Dr. Marginean Claudiu
De CALIN ADRIAN pe 11 Noiembrie 2011

Sotia mea a nascut in urma cu 2 zile o fetita frumoasa si sanatoasa. A nascut la Spitalul judetean din Mures asistata de Doctorul Marginean, care si fost medicul ei de-a lungul sarcinii. Am beneficiat de tot ajutorul doctorului pe toata durata nasterii si suntem foarte multumiti de dansul. Il recomandam cu multa placere si ii dorim tot binele din lume si putere de munca.

Dr. Marginean Claudiu
De Ileana pe 01 Mai 2011

Am nascut in 12.02.2010 o fetita superba, sanatoasa, cu dr. Marginean. Am avut o nastere naturala si a decurs foarte bine, datorita domniei sale. Este un medic excelent!

Dr Marginean Claudiu
De Cristina pe 14 Martie 2011

Am fost foarte bucuroasa sa gasesc acest site despre Dr Marginean Claudiu. El m-a ajutat sa aduc pe lume pe fiul meu atunci cind nici nu mai speram dupa 12 ani de casatorie. Claudiu Marginean este un om extraordinar un profesionist adevarat caruia ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si copilul meu in 5 noiembrie 2000.

Dr. Marginean Claudiu
De BOCA ARIANA pe 27 Februarie 2011

Sunt pacienta domnului dr. Marginean din 2003, este un medic extraordinar, am 2 copii frumosi si sanatosi care au venit pe lume datorita dansului prin cezariana e adevarat, dar sunt foarte multumita si am o mare incredere, este foarte priceput, vorbeste frumos, am numai cuvinte de lauda, este un medic foarte cautat si apreciat, ii multumesc pe aceasta cale pt tot ce a facut pt mine si copilasii mei, ii doresc multa sanatate si spor la munca.

Numar de telefon
De Iulia pe 02 Decembrie 2010

0265.211.098

Contact Dr. Marginean Claudiu

Adresa

Gheorghe Marinescu, 50, Mures, Tirgu Mures

Reper Medcris: str. George Cosbuc, nr 1.
Telefon 0265.217235
0265.212111
Site www.spitalmures.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari