Dr. Margan Serafim Marius
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Margan Serafim Marius

Dr. Margan Serafim Marius medic ginecolog, Clinica Obstetrica si ginecologie II, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Dr. Margan Serafim Marius medic ginecolog, Clinica Obstetrica si ginecologie II, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Obstetrica si ginecologie II, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0356.463.001

Ai folosit serviciile Dr. Margan Serafim Marius?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

dismenoree
De Diana pe 03 Mai 2016

Am fost la dr. Margan din cauza durerilor menstruale insuportabile si a ajuns la concluzia ca am dismenoree, adica acelasi lucru care l-am spus si eu, doar ca a folosit alte cuvinte. Fara nici o alta investigatie mi-a recomandat diane. Foarte bune.... doar ca am dupa cativa ani ca am endometrioza gradul 4. Poare ca daca vreunul din medicii la care am fost statea putin si isi dadea interesul aflam si eu din timp....nu-i nimic un fas am avut 2 operatii anul trecut si ma mai paste una anul acesta, in rest toti medicii sunt foarte buni

Dr. Margan Serafim Marius
De Iulia pe 08 Martie 2011

E specialist bun, mai bun decat sotia, prima data am fost la sotia si era sa pierd copilul, noroc ca am mers la el, in rest cateodata face glume nesarate, ca specialist e bun, doar trebuie sa-i accepti cinismul, ca te ia peste picior, si ca uneori ai senzatia ca vrea sa scape cat mai repede de tine, in sensul ca il asteapta si altii si se grabeste, dar in 90% e ok.

Contact Dr. Margan Serafim Marius

Adresa

Bulevardul Victor Babes, 12, Timis, Timisoara

Telefon 0356.463.001
Site www.hosptm.ro
Email judetean@hosptm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari