Dr. Mantoiu Oana Roxana
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Mantoiu Oana Roxana

Dr. Mantoiu Oana Roxana, medic obstetrica - ginecologie, Clinica Anima Delfinului.

Dr. Mantoiu Oana Roxana, medic obstetrica - ginecologie, Clinica Anima Delfinului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Anima Delfinului

program clinica 07:30 - 21:00;

021.270.17.00 / 021.9838

Ai folosit serviciile Dr. Mantoiu Oana Roxana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Buna ziua,
De Pardos pe 22 Septembrie 2016

Fetelor , imi poate spune cineva cat costa operatia de cezariana la d-na doctor?

spital
De Alexandra pe 23 Iunie 2016

Buna ziua,
la ce spital e doamna Doctor?

Super doctora,super femeie 😊
De Anamaria pe 09 Iunie 2016

O dr f buna,devotata meseriei,corecta si disponibila.Am nascut cu dansa,a fost langa mine si m-a ajutat din toate punctele de vedere si am nascut un baiat sanatos,nu am cuvinte sa ii multumesc.O recomand cu drag !

Medic foarte bun
De Eliana pe 22 Februarie 2016

Super!

Mai mult decat un medic
De Ramona Chechi pe 18 Ianuarie 2016

Oana este medicul pe care il indragesti de la prima intalnire.
Este tot ceea ce ar trebuie sa reprezinte un medic:profesionalism si devotement pentru meseria pe care o practica.
Daca toti medici ar fi ca Oana am fi cei mai optimisti si sanatosi oameni.
Va recomand acest medic cu toata increderea.

Un medic de exceptie
De Larisa pe 03 Ianuarie 2016

Am numai cuvinte de lauda despre d-na doctor. Pe labga faptul ca este un medic de exceptie, este si un om deosebit. Dansa m-a supravegheat toata sarcina, tot dumneai mi-a facut operatie de cezariana si am un bebe sanatos. Vreau sa va spun ca a fost disponibila oricand, orice problema as avea. (Si acum este). Vreau sa spun ca sunt o persoana norocoasa ca am intalnit-o si va fi medicul meu pe viata :). Doresc tuturor multa sanatate.

Cel mai bun medic
De Andra333 pe 14 Noiembrie 2015

Doamana Dr Mantoiu este un medic de milioane,sunt foarte fericita ca am intalnit-o si ca imi monitorizeaza sarcina. O recomand tuturor,este un om cald,rabdator si foarte bine pregatit!

Un adevarat medic
De Popa roxana pe 04 Decembrie 2014

Mai rar iti e dat sa cunosti asemenea oameni ,merg cu placere la dansa.

Dr. Mantoiu Oana Roxana
De Chiriac elena pe 26 Noiembrie 2014

De cand merg la dna dr. Mantoiu, ma simt in siguranta din punct de vedere ginecologic! O recomand tuturor pentru ca vorbeste pe limba noastra, e calma, draguta si o profesionista in meseria ei!

Un medic si un om extraordinar
De Carmeb pe 19 Octombrie 2014

Tot respectul si aprecierea pentru dna doctor Mantoiu.

Contact Dr. Mantoiu Oana Roxana

Adresa

Soseaua Pantelimon, 245, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.270.17.00 / 021.9838
Site www.clinica-anima.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari