Dr. Maniu Adina
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Maniu Adina

Dr. Maniu Adina medic primar obstetrica - ginecologie de la Cabinetul de Obstetrica - Ginecologie din cadrul Ambulatoriului de specialitate / Spitalul Clinic Colentina.

Dr. Maniu Adina medic primar obstetrica - ginecologie de la Cabinetul de Obstetrica - Ginecologie din cadrul Ambulatoriului de specialitate / Spitalul Clinic Colentina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Obstetrica - Ginecologie in cadrul Ambulatoriului de specialitate / Spitalul Clinic Colentina

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.317.32.45 / 021.316.73.20

Ai folosit serviciile Dr. Maniu Adina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Maniu Adina
De Alexandra pe 18 Iulie 2011

Stiti cumva pe ce nr. de tel trebuie sa sun pentru ami face programare? Va rog frumos lasati-mi si mie un raspuns sunt gravida si tb neaparat sa-mi fac programare si nu raspunde pe nr. care il am eu.

Pentru Diana
De Racoviteanu Ana pe 19 Octombrie 2010

Diana, stii cumva ce program are doamna dr. Maniu la cabinet?

Dr. Maniu Adina
De Demir diana pe 13 Octombrie 2010

Dr Maniu este super de treaba, am nascut doi copii cu ajutorul ei, este foarte blanda, vorbeste frumos cu toate pacientele, te supravegheaza tot timpul si poti sa vorbesti cu ea fara nici o retinere. Eu o recomand tuturor viitoare mame. Nasteri usoare. Pupici.

Contact Dr. Maniu Adina

Adresa

Soseaua Stefan cel Mare, 19-21, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.317.32.45 / 021.316.73.20
Site www.spitalul-colentina.ro
Email ambulatoriu@spitalulcolentina.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari