Dr. Maior Elisaveta
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Maior Elisaveta

Dr. Maior Elisaveta medic obstetrica - ginecologie.

Dr. Maior Elisaveta medic obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie II

maternitatea Polizu

pentru detalii si programari puteti suna la nr. de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Dr. Maior Elisaveta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dna dr Maior ,Cea mai buna dintre toti ginecologii la ora actuala
De Serdi Florentina pe 08 Iulie 2017

Cu Dansa am nascut fetita in urma cu 17 ani si 7 luni,cu Dansa am facut rezectie de col uterin,am avut diverse problemute pe care mi le a vindecat cu cel mai mare succes din lume,oiubesc!❤❤❤

Dr. Maior Elisaveta
De Melus Roxana pe 12 Iunie 2010

Datorita doamnei dr. Maior Elisaveta eu am o fetita frumoasa. Cu dansa l-a nascut si soacra mea pe sotul meu. Cu dansa am nascut si eu, e o minune, este un doctor exceptional, putini doctori ca dansa. V-o recomand cu caldura. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.

Dr. Maior Elisaveta
De Daniela stefan pe 04 Aprilie 2010

Este un medic exceptional si un om deosebit. Cred ca este unul dintre cei mai competenti si omenosi medici din Romania. Mie mi-a salvat viata si m-a ajutat sa nasc un copil sanatos.

Dr. Maior Elisaveta
De Stefan beatrice pe 27 Februarie 2010

Cu ea voi aduce pe lume si viitorii mei copilasi. Nu pot spune decat: multumesc!

Contact Dr. Maior Elisaveta

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari