Dr. Mahmoud  Alajmi
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Mahmoud Alajmi

Dr. Mahmoud Alajmi medic specialist obstetrica - ginecologie din cadrul Spitalului Municipal Campia - Turzii.

Dr. Mahmoud Alajmi medic specialist obstetrica - ginecologie din cadrul Spitalului Municipal Campia - Turzii.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Municipal Campia - Turzii

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.368.319

Ai folosit serviciile Dr. Mahmoud Alajmi?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Mahmoud Alajmi
De Calina pe 23 Decembrie 2011

Este un medic deosebit, de mare incredere si care atunci cand ai nevoie de el e prezent.

Dr. Mahmoud Alajmi
De ALEXANDRA pe 10 Noiembrie 2011

E un doctor super, e ceva de nedescris, intr adevar cand mergi la el te simti ca si cand te-ar cunoaste de o viata intreaga, cum vorbeste, cum se comporta. Eu ii dau nota 20 si in primul rand conteaza cum iti vb cu calm si iti si explica si isi da toata silinta ca sa te ajute, efectiv e un medic deosebit.

Dr. Mahmoud Alajmi
De Carmen pe 22 Aprilie 2011

Este cel mai capabil, devotat, profesionist, cel mai cel, va spun asta si nu mint.Este medicul meu de ani de zile si sincera sa fiu este cel mai bun. Datorita si multumita lui am acum un ingeras de 6 luni, lumina ochilor mei si,fara dansul acest lucru nu putea fii posibil. Va multumesc din suflet domnule doctor Mahmoud Alajmi.

Dr. Mahmoud Alajmi
De Simona pe 19 Februarie 2011

Este un om si un medic extraordinar!

Dr. Mahmoud Alajmi
De Marina alecu pe 05 Ianuarie 2011

Un adevarat profesionist si un om deosebit.

Dr. Mahmoud Alajmi
De Iulia pe 30 Noiembrie 2010

Dr. Mahmoud Alajmi este cel mai bun ginecolog.

Contact Dr. Mahmoud Alajmi

Adresa

Avram Iancu, 33, Cluj, Campia Turzii

Telefon 0264.368.319
Site www.spitalulcampiaturzii.ro
Email spitalct@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari