Urmareste-ne:
Dr. Maher Karim
51 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Maher Karim

Dr. Maher Karim medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Maher Karim medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet de dermatologie si ginecologie Cutismed

consultatii ginecologie: luni si miercuri 13:00 - 20:00

0734.961.412

Opinii utilizatori

Dr.Karim
De Nichita Larisa pe 05 Noiembrie 2017

Fetele care ati nascut cu dr.Karim Maher,la ce spital ati nascut si ce metodă.As dori sa aflu mai multe deoarece nu as dori sa nasc in Slobozia.In prezent merg la dr.Karim la Philos dar sunt la inceput 8 sapt.

Dr. Maher Karim
De Liliana pe 01 Septembrie 2017

Multumiri din suflet D-lui Doctor .Un bun profesionist si un om de exceptie. Am fost operata de dansu la IOB in luna august 2017 .Daca aveiti probleme de sanatate va recomand sa-i cereti parerea cu increderea ca va va da cel mai bun sfat.Multumiri si personalului de la IOB niste profesionisti.

Nota 20
De Andreea pe 31 August 2017

Merita 5 stele. Sau mai multe. Nu inteleg de ce unele persoane care nici nu cunosc acest medic dau mai putine. Trebuie sa il cunoasteti ca sa va puteti da cu parerea, este un om si un medic de exceptie. Sunt pacienta dansului din 2013 cu diferite probleme, inclusiv o sarcina pierduta, am si nascut cu dansul si am numai cuvinte de lauda. Mai rar asemenea oameni in Romania!

Dr. Maher Karim
De Roxana pe 11 Mai 2016

Sunt pacienta Dr. Karim si va spun sincer ca este cel mai bun medic si in 2016. Nu am avut probleme foarte grave, din fericire, insa, desi am doar 20 de ani,am fost luata in serios si tratata cu respect si profesionalism.Acum merg regulat la dumnealui pentru analize si monitorizarea situatiei. Sanatate multa!

Dr .Maher Karim
De Ana pe 06 Decembrie 2015

Este un medic super bun pe mine m-a ajutat foarte mult mi -a luat ceva timp pana sa dau de dansul dar mă bucur ca l-am cunoscut , pe lângă faptul ca Îți explica pe limba ta ceea ce ai îmi place ca dansul este tot timpul activ mă refer ca învață tot timpul despre meseria Dansului ;) eu merg la cutis med clinica lui privata ....deci fără dar și poate este cel mai bun doctor pe care l am întâlnit atât în străinătate cât și în România ...Va pup fetelor

Dr.Karim
De Iulia pe 30 Septembrie 2014

Buna ziua, nu il cunosc pe aces doctor dar ia fost recomandat soacrei mele care are probleme de sanatate si medicul din Pitesti care ia descoperit problema a trimis-o la acest medic la IOB. Nu stim ce sa facem deoarece ste vorba de cancer si suntem foarte speriatai, am citit numai de bine despre dumnealui, dar tot nu suntem convinsi, martea viitoare ne intalnim cu el si sper sa fie bine.

Nastere
De Veronica pe 02 Martie 2014

Buna Diana, ce ai facut pana la urma, unde ai nascut si cat te-a costat?

Dr. Maher Karim
De Stanciu cristina pe 14 Februarie 2014

Fetelor, vreau sa va intreb daca dr. Maher Karim se ocupa si de probleme de infertilitate? Eu nu am mai ramas insarcinata si vroiam sa stiu daca ma poate ajuta. Multumesc.

Pret nastere
De Veronica pe 20 Ianuarie 2014

Buna Diana. Vreau sa te intreb daca ai nascut la Polizu cu dr. Maher Karim si cat te-a costat?Ai nascut normal sau prin cezariana? Si eu sunt tot din Slobozia,am aflat ca sunt insarcinata si nu m-am hotarat inca la ce medic sa ma duc in timpul sarcinii,pentru ca vreau un medic cu care sa pot naste prin cezariana la Bucuresti. Vreau sa nasc prin cezariana pentru ca in 2012 am fost insarcinata si m-am internat la Slobozia la 41 saptamani, si nu mi-au facut cezariana, m-au lasat sa nasc normal numai ca copilasul meu s-a asfixiat cu cateva ore inaintea nasterii pentru ca de cand m-am internat nimeni nu a mai venit sa ma consulte, nu mai vreau sa aud de spitalul din Slobozia. Astept raspuns de la tine.

Dr. Maher Karim
De Veronica pe 20 Ianuarie 2014

Buna fetelor. Sunt o graviduta din Slobozia, as vrea sa stiu, daca merg la dansul in timpul sarcinii, pot merge sa nasc la Bucuresti ls spitalul unde este dansul? Pentru ca nu vreau sa nasc la Slobozia. In 2012 mi-a murit copilul la nastere din cauza incompetentilor de medici din Slobozia.

Contact Dr. Maher Karim

Adresa

Soseaua Mihai Bravu, 444, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bloc V10, scara 3, apartament 66, interfon 66, sector 3
Telefon 0734.96.14.12
Site www.cutismed.ro
Email ginecologie@cutismed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare: