Dr. Magurean Oana
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Magurean Oana

Dr. Magurean Oana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Magurean Oana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Magurean Oana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Minunata mea doctorita
De Manu pe 03 Iulie 2013

D-na dr. Magurean este o zeitate pentru mine nu cred ca in vocabularul lb.romane sunt cuvinte care pot caracteriza valoarea acestei doamne, si ca medic si ca om. Le recomand tuturor aceasta minunata doctorita. D-zeu sa-i dea sanatate si putere de munca.

Dr. Magurean Oana
De Ene Mariana pe 26 Ianuarie 2013

As vrea sa ii multumesc doamnei Magurean, este o persoana excelenta, si ma bucur ca am avut ocazia ca dansa sa ma poata opera. La inceput am fost speriata, nu stiam cum va decurge operatia sau cum va fi dansa. As vrea sa le transmit, prin intermediul acestei pagini tuturor femeilor care vor sa se opereze sau sa nasca cu dansa, ca este o profesionista in tot ceea ce face. Multumesc! Mariana Ene - Urziceni.

Dr. Magurean Oana
De Buzila cristina pe 14 Noiembrie 2011

O doctora excelenta cu mult bun simt care stie sa te motiveze in acele momente dificile. Am nascut normal cu epidurala pe 12 aprilie 2011 desi nu eram pacienta dansei, ci a doamnei Dana Oprescu ( aceasta fiind plecata ) Doamna Magurean a fost super a venit imediat la spital si ma incurajat ( ma cam speriasem cand le-am auzit pe celelalte mamici). Nasterea a decurs foarte bine aproape ca nici nu mi am dat seama cand a trecut tot. Conteaza enorm sa ai o stare pozitiva si sa ai increde in medicul tau. Le multumesc: Magurean Oana si Dana Oprescu.

Dr. Oana Magurean
De Laura Maria pe 03 August 2011

Si eu sunt pacienta dnei doctor si as dori sa discut mai multe cu alte fete care sunt, de asemenea, pacientele dumneaei.
Adresa mea de mail este lauramaria_d@yahoo.com. ID-ul este la fel.
Va astept cu drag sa ma contactati.

Dr.Magurean Oana
De Sara pe 22 Iulie 2011

Dragele mele, care a-ti nascut cu d-na dr Magurean, imi puteti da un id de mess sa va pot intreba mai multe lucruri despre dansa? Eu sunt insarcinata in 10 saptamani si sunt pacienta dansei de curand.

Dr. Magurean Oana
De Adriana 31 pe 25 Mai 2011

Un medic exceptional cu suflet mare.

Dr. Magurean Oana
De Lazar Alina pe 20 Iunie 2010

Este o doctora excelenta, eu nu am dat nici un ban nu a vrut sa ia. Am o fetita sanataoasa si frumoasa, nastere normala, travaliu scurt.

Dr. Magurean Oana
De IOANA DAS pe 13 Mai 2010

Toata stima si cele mai frumoase ganduri pt aceasta doctorita deosebita. Este medicul meu "de suflet", o super profesionista pentru care nu s-a inventat inca o nota.

Dr. Magurean Oana
De D I M pe 13 Mai 2010

Medic foarte bun.

Contact Dr. Magurean Oana

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!