Dr. Macota Gabriela
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Macota Gabriela

Dr. Macota Gabriela medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic.

Dr. Macota Gabriela medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic.

competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecoland

program clinica:
consultatii:
09:00 - 20:00 (luni - vineri, pe baza de programare);
09.00 - 14.00 (sambata, pe baza de programare)

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.2953 / 021.336.4373

Ai folosit serviciile Dr. Macota Gabriela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic foarte bun
De Miruna pe 02 Septembrie 2014

Si eu am nascut tot cu dna doctor. Un medic foarte atent, o sunam oricand daca aveam probleme si niciodata nu a parut deranjata. Intr-adevar ecografiile pe care le face sunt foarte amanuntite, la fel si setul de analize, fata de alte cunostinte eu am facut mult mai multe, e adevarat ca a costat ceva mai mult, dar am preferat sa fiu sigura. Este tipul de medic care nu te alarmeaza si te incurajeaza mereu, prietenoasa si atenta cu pacientii. Eu m-am inteles foarte bine cu ea, am nascut natural si a decurs totul bine.

Recomand
De Ana pe 22 Noiembrie 2012

Mie mi-a urmarit sarcina si am nascut tot cu ea, cezariana. M-a cusut impecabil. Este un medic si un om minunat. Are foarte multa rabdare si este foarte finuta.

Multumiri
De Iuliana doican pe 28 Octombrie 2011

Nu exista in Romania echipa mai buna ca cea de la gynecoland.

Dr. Macota Gabriela
De Corina pe 05 Mai 2011

Doamna Dr. Macota Gabriela este o mare profesionista, are maini de aur. Mergeti cu incredere la dansa.

Dr. Macota Gabriela
De Ana pe 08 Noiembrie 2010

Buna, mie imi urmareste sarcina de la inceput si este o profesionista. Acum urmeaza nasterea. Sper sa fie langa mine.

Dr. Macota Gabriela
De Musat liliana pe 27 Iulie 2010

Am nascut cu aceasta doctorita, mi-a facut cezariana la cererea mea. E disponibila la orice ora, lucreaza impreuna cu doctorita Ela Borza. In timpul sarcinii a fost foarte atenta cu mine, ecografiile la ea durau 1 ora, masura bebelusul pe toate partile, am facut la analize ce nu am facut eu niciodata in viata mea, imi raspundea la orice nelamurire aveam. Plateam consultatiile la clinica si nimic in plus. I-am dat ceva in momentul in care am nascut.

Dr. Macota Gabriela
De Miky7 pe 24 Iulie 2010

Sora mea trebuia sa nasca cu ea si a cam lasat-o balta. Rece si distanta. expeditia.

Contact Dr. Macota Gabriela

Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Telefon 021.337.2953 / 021.336.4373
Site www.gynecoland.ro
Email office@gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari