Dr. Lupu Simona
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lupu Simona

Dr. Lupu Simona medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Falticeni.

Dr. Lupu Simona medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Falticeni.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Municipal Falticeni

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0230.541.332

Ai folosit serviciile Dr. Lupu Simona?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Lupu Simona
De Anca pe 29 Iunie 2012

Sincere condoleante pentru familia dr Lupu Simona, a fost un medic foarte bun si mereu cu zanbetul pe buze pentru oricare pacient. Eu am doua cezariene facute de dumneai, ma simt foarte bine. Dumnezeu s-o ierte.

Dumnezeu s-o ierte
De Bughiu alina pe 21 Mai 2012

Cu regret va anunt ca o mare doamna, doctor si om a plecat dintre noi Dumnezeu sa o aiba in paza.

Dr. Lupu Simona
De Nistor oana pe 16 Ianuarie 2012

Va doresc, dragi mamici sa beneficiati de ingrijirea de care am avut eu parte din partea doamnei dr.

Dr. Lupu Simona
De Paula G pe 10 Iunie 2011

In pofida a tot ce s-ar putea spune "contra", eu pot declara foarte hotarat ca am am fost multumita de serviciile maternitatii Falticeni, cat despre d-na dr Lupu, este o profesionista, si tocmai atitudinea ei si felul ei de a fi m-au determinat sa raman la Falticeni, am nascut fara probleme si m-am recuperat foarte bine dupa operatie. In concluzie 10 pentru d-na dr! De la o profesoara!

Dr. Lupu Simona
De Mihaela pe 23 Martie 2011

Este o doamna dr. comunicativa cu pacientele (cel putin cu mine) voce calma si calda, deosebita, capeti incredere de la prima conversatie.

Dr. Lupu Simona
De Claudia pe 20 Martie 2011

Este deosebita.

Contact Dr. Lupu Simona

Adresa

Ion Creanga, 1, Suceava, Falticeni

Telefon 0230.541.332
Site www.spital-falticeni.ro
Email spitalul_falticeni@suceava.astral.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari