Dr. Lungu Monica
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lungu Monica

Dr. Lungu Monica - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Lungu Monica - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorele numare de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Lungu Monica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Mary pe 09 Ianuarie 2015

Nu recomand sa mergeti la consultatie la d-na Lungu. Nu stiu, de fapt, cine dintre pacientele care au mers pentru prima data la dumneaei au continuat sa mearga. Cu siguranta, eu nu voi mai merge. Este agresiva, nu stie sa se comporte cu pacientii, se stramba la orice cuvant pe care i-l spui, pune intrebarile pe un ton de parca te cearta pt ca ai facut ceva rau si abia astepta sa zici ceva ca sa se ia de tine.

De asemenea, se asteapta sa explici totul cu termeni medicali si daca explici cu cuvintele tale, incepe sa tipe si sa se enerveze fara sa se gandeasca ce ar putea insemna ce explici tu in termeni medicali. La un moment dat, am vrut sa ma ridic sa plec din cabinet. Din punct de vedere profesional, probabil ca stie ce face, insa atitudinea strica absolut tot.

Daca as fi platit pentru aceasta consultatie, cred ca mi-ar fi parut foarte rau. Am asteptat 45 de minute pentru ca a intarziat! Minunat.

Daca decideti sa mergeti, tineti cont de ceea ce am scris si asteptati-va la ce este mai rau. Dupa ce am citit mesajul de mai sus, tot de pe site-ul aceasta, ma asteptam sa fie destul de antipatica, dar a fost mult mai rau!

Dr. Lungu Monica
De Evelina pe 13 August 2013

Am fost la dr. Mona Lungu de 2 ori anul asta si o data anul trecut pentru a rezolva o vaginita. Mi-a lasat impresia de fiecare data ca fiind un medic total neprofesionist, agresiva, iritabila, lipsita de rabdare. Nu m-a privit niciodata in ochi si de fiecare data mi-a raspuns pe un ton rastit, cu o voce ridicata, in timp ce lucra la calculator.
Pentru candida mi-a trimis tratamentul prin asistenta medicala, spunandu-mi ca daca nu am de gand sa fac un copil, nu are rost sa urmez un tratament special si mi-a recomandat ovule vaginale cervucid. Atat. In plus, in timp ce incercam sa-i pun diverse intrebari, trantea si muta diverse obiecte de pe birou. M-a dezgustat total atat ca om cat si ca medic. Cred ca si-a ales meseria asta pentru bani. Cabinetul este curat, bine intretinut, tarife cam mari pentru persoanele neasigurate, dar asistenta medicala este foarte amabila. Totusi nu o recomand nimanui. Eu m-am dus la ea pentru ca policlinica unde lucreaza este aproape de casa mea.

Contact Dr. Lungu Monica

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari