Dr. Lungu Mihaela
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Lungu Mihaela

Dr. Lungu Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie ginecologica, competenta in colposcopie.

Dr. Lungu Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie ginecologica, competenta in colposcopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Intromed

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.252.5558 / 031.805.6295

Ai folosit serviciile Dr. Lungu Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

GinecologieQ
De Alexandra pe 29 Septembrie 2015

Doamna Dr Mihaela Lungu este un medic fff bun cat tratament am facut eu in urma unei infecti nu a dat nici un rezultat dar dupa ce am fost la dansa totul sa remediat.E nu mai speram sa am un bebe la tratamentul pe care il luam dar cu tratamentul dansei am reusit si vo recomand cu toata increderea e un inger salvator .

Dr. Lungu Mihaela
De Ada pe 30 Mai 2010

Am avut nevoie de un consult si m-a impresionat acest medic de un profesionalism cert, care are mult bun simt, amabilitate si caldura. Ea a reusit sa descopere pana la urma ceea ce alti medici nu reusisera, inaintea ei, si ii sunt recunoscatoare ca m-a diagnosticat corect si ca tratamentul ei mi-a redat sanatatea. O recomand foarte calduros.

Contact Dr. Lungu Mihaela

Adresa

Bd. Ferdinand I, 31, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Foisorul de Foc
Telefon 021.252.5558 / 031.805.6295
Site www.intromed.ro
Email office@intromed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari