Dr. Lungu Adina Elena
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Lungu Adina Elena

Dr. Lungu Adina Elena, medic specialist obstetrica - ginecologie, Regina Maria - Cotroceni, Lujerului.

Dr. Lungu Adina Elena, medic specialist obstetrica - ginecologie, Regina Maria - Cotroceni, Lujerului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Regina Maria - Cotroceni, Lujerului

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9268 / 021.440.30.91 / 021.440.30.93

Ai folosit serviciile Dr. Lungu Adina Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cea mai bună dr!
De Ioan Florentina Daniela pe 30 Iulie 2017

Extraordinara doamna doctor Adina Lungu!

Cel mai bun medic Dr. Adina Lungu
De Cristiana pe 02 Martie 2017

Sunt la a doua sarcina, din pacate tot cu probleme, dar am incredere in Dna Dr. Adina Lungu, si stiu ca asa cum s-a intamplat la prima sarcina, si acum vom avea un final fericit.
Cat despre dna dr am numai cuvinte de lauda, imi raspunde la orice ora si la tel si la msg, ba chiar ma suna inapoi daca este in operatie. Explica pe intelesul meu tot ce trebuie sa stiu si are rabdare sa inteleg. Si pot sa spun ca este unul din doctorii care pune suflet in ce face si nici nu se uita la plic. O gasiti la privat la Regina Maria, Academica Aviatorilor sau la Spitalul Municipal.

Cel mai bun obstetrician/ ginecolog
De Alexandra pe 09 Noiembrie 2016

Am ajuns la aceasta doctora din cauza ca un nenorocit de medic m a lasat in luna a 8 a. A fost cel mai bun lucru ce mi s a intamplat. Este o profesionista desavarsita drLungu Adina!!! Sunt fff incantata de ea. Am nascut o fetita sanatoasa. Si a dat tot intetesul fara sa i indes buzunarele! Raspunde prompt la telefon sau mesaje, si tine minte probleme legate de sarcina ta. O recomand cu incredere. E si la privat si la spit Universitar.

Superr doctoraaa
De Andreea Gigorescu pe 21 Aprilie 2016

Am fost la o groaza de medici..dae dansa ma trata si am ramas insarcinata si in septembrie urmeaza sa ma ajute sa aduc pe lumee un bebe sanatos!!!Dr.Adina Lungu a devenit ca o "nasa" in familia noastra deoarece surorile mele au adus pe lume un bebe si akum urmez eu!O ador!!

Dr. Lungu Adina Elena
De Radulescu pe 06 August 2014

Am fost la multi medici de renume. Copilul mult asteptat l-am nascut cu dansa.

Dr. Lungu Adina Elena
De Ionescu mihaela pe 18 Februarie 2014

Buna. Numele meu este Mihaela. Imi poti da, te rog, un nr. de telefon al acestei doctor, sunt insarcinata si caut un ginecolog, o colega de serviciu mi-a recomandat-o. A nascut cu dansa, acum 5 ani si a spus ca e super ok, dar am inteles ca nu mai este la Municipal, ci la privat si daca poti sa-mi dai si cateva informatii despre costurile din clinica unde lucreaza acum, multumesc mult.

Dr. Lungu Adina Elena
De Ramona pe 02 Ianuarie 2014

Un dr. extraordinar! Daca as mai face un copil tot pe dansa as alege-o sa-mi urmareasca sarcina.

Neimplicata in relatia cu pacientii
De Ivan malina pe 04 Aprilie 2013

O problema foarte mare este ca doamna nu isi respecta programarile. Pe de alta parte nu explica deciziile pe care le ia pentru trtament. Pe mine m-a trimis sa citesc pe internet detalii cand am intrebat care ar putea fi cauza problemei pe care o am.

Contact Dr. Lungu Adina Elena

Adresa

Soseaua Cotrocen, 20, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Policlinica se afla langa Gradina Botanica
Telefon 021.9268 / 021.440.30.91 / 021.440.30.93
Site www.reginamaria.ro
Email office@reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari