Dr. Luchian Lenuta
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Luchian Lenuta

Dr. Luchian Lenuta, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Dr. Luchian Lenuta, medic primar obstetrica-ginecologie, Ploiesti.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ploiesti;

Ai folosit serviciile Dr. Luchian Lenuta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dedicat ingrijirii familiei tale!
De Maria_86 pe 19 August 2014

Cabinetul doamnei doctor Luchian, pentru consultatii: 0244.51.4465 sau 0724.213.696.

Medic bun, nu te lasa la greu!
De Tatiana pe 30 Aprilie 2014

Si eu am fost foarte multumita de d-na doctor! Medicul care mi-a urmarit sarcina timp de 9 luni, m-a lasat balta chiar in ziua nasterii, desi fusesem la cabinetul particular si cotizasem non stop.

D-na Luchian m-a consultat, i-am explicat situatia, m-a inteles si desi pare dura la prima vedere, chiar m-a ajutat. Am nascut o fetita sanatoasa, repede,iar apoi s-a interesat in toate zilele cat am stat internata de starea mea!

O recomand cu caldura tuturor!

Exceptionala
De Cioboata lucica nicoleta pe 20 Noiembrie 2013

Sanatate multa ii dorim si putere de munca datorita dansei baietelul meu in varsta de 8 luni traieste azi. Sanatate multa si nespuse multumiriiii.

Dr. Luchian Lenuta
De Andreia pe 24 Ianuarie 2013

Eu, traiesc datorita doamnei dr.Luchian si tot datorita dansei am si un baietel de 4 ani super sanatos. Este un doctor foarte bun si nu mi se pare normal sa se vorbeasca asa despre dansa.

O femeie extraordinara, o doctora exceptionala si o mama de invidiat
De Luciana pe 24 Ianuarie 2013

Merg la doamna doctor la control de 7 ani, este o doctora careia nu ai ce sa ii reprosezi o mana de aur, un caracter exceptional, o pregatire de necomparat cu nicio alta doctora ginecolog. Merg la control de 3 ori pe an, iar in urma cu 3 ani am suferit o interventie la materntatea din Ploiesti unde doamna doctora s-a ocupat de mine foarte bine, iar la cabinetul doamnei doctor nu te simti ca la un control, eu ma simt ca acasa pentru mine este ca o mama. Mai rar o femeie ca dr. Lenuta Luchian. Felicitari si tineti-o tot asa.

Doctor adevarat
De Silvia pe 25 Noiembrie 2012

Sunt pacienta D-nei doctor si sunt foarte multumita. Este un medic bun, serios si foarte bine pregatit.

Un om adevarat
De Nicolae pe 19 Iunie 2012

Am toata increderea in doamna doctor, o stimez ca om si ca medic, o profesionista bine pregatita si un om de caracter.

Doctor de nota 10
De Alexa pe 19 Aprilie 2012

Medic dedicat meseriei, profesionist de marca. Are maini de aur si stie ce spune. Este o doctorita foarte buna, apreciata si probabil invidiata. Sotia mea traieste datorita d-nei doctor.

Dr.Luchian Lenunta
De Madi251812 pe 24 Martie 2012

Fereste-te de Luchian, iar cine a avut probleme cu ea duceti-va si faceti plangere, nu stati si va bucurati ca ati scapat, mamei i s-a spus ca are fibrom si trebui sa scoata tot, noroc ca a fost la ecograf si nu avea nimic, matusa mea dupa 4 ani a fost la aceiasi dr. Luchian si ia spus la fel a fost la ecografie nu avea nimic, ma gandesc cate femei a nenorocit niciuna nu a depus plangere. O prietena ia spus ca copilul e ok si de fapt copilul era mort logic, de alfel ea fiind in 4 luni si se scursese tot lichidul, etc. Ma ingrozeste ca avem asemenea oamenii in maternitate si au ajuns si pe functiii de conducere.

extraordinara
De Popescu Luiza pe 10 Martie 2012

Am nacut cu doamna doctor si o sa raman pacienta dumneaei toata viata!A fost foarte amabila,mi-a explicat tot ce se intampla cu mine si cu copilul meu pe tot parcursul sarcinii si ii multumesc pentru tot sprijinul acordat.Niciun alt doctor nu s-a ocupat de mine asa cum s-a ocupat dumneaei.Este un doctor adevarat,un om bun si nu am suficiente cuvinte pentru a-mi exprima gandurile.Ii doresc multa sanatate!

Contact Dr. Luchian Lenuta

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Telefon 0244.409.100
Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari