Dr. Lipa Daniela
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Lipa Daniela

Dr. Lipa Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Lipa Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Plus Medica

luni - vineri: 07:30 - 20:30;
sambata - duminica: 07:30 - 13:30

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.212.40.40 / 021.212.40.10 / 021.9733

Ai folosit serviciile Dr. Lipa Daniela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Lipa Daniela
De Catalina pe 22 Octombrie 2014

Experienta mea cu aceasta doamna a fost mai mult decat nefericita, fiind o fire extreme de flegmatica si cu o atitudine de superioritate nejustificata. Am fost de 2 ori la consult si prima data m-a plestit peste picior si mi l-a smucit intr-o parte intrebandu-ma daca "m-a muscat barbatul" (fiind vorba de un semn din nastere pe pulpa superioara care nu aduce nici pe departe cu o muscatura).

Am inlemnit la o asemenea intrebare si la un asemenea gest total neprofesionale. Nu ma asteptam de la un cadru medicat, fie el si cu putina experienta ca a dansei (a terminat rezientiatul in 2006) sa recurga la un asemenea comportament de mahala.

A doua oara am fost la un control in vederea stabilirii unui diagnostic cu privire la chisturi ovariene care fusesera depistate in aceeas zi, la aceeasi clinica in urma unei ecografii abdominale. Deoarece prima data am asteptam mai mult de o ora jumatate peste ora programarii, am informat-o pe Dna. Lipa ca are toate datele in sistem si ca nu am timpul necesar sa I le dictez inca o data (lucru ce dureaza 30 de min).

Daca spun ca a luat foc, e putin spus. Am rugat-o sa fie atenta cu sonda ecografului vaginal, deoarece am un discomfort moment in care m-a dat afara din cabinet. Fiind de datoria ei sa faca acest consult, l-a facut insa cu lumina aprinsa, ceea ce nu e deloc corect si surpriza: nu mai era nici un chist ovarian la niciun ovar.

Ideea este ca aceasta doamna isi permite foarte multe cu pacientii si este extreme de irascibila si colerica la unele remarci pertinente, ca sa nu mai punem la socoteala costurile clinicii si timpul pierdut de pacienti pe banii lor (clinica este mai scumpa decat Regina Maria unde mi-am monitorizat sarcina si unde am si nascut, unde cadrele medicale sunt de un profesionalism aparte si extreme de discreti).

Voi merge mai departe cu investigatiile si in cazul in care aceasta doamna nu si-a facut meseria cum trebuie, voi actiona conform legii atat asupra cadrului medical cat si asupra clinicii.

Dar, asta e doar experienta mea.

Dr. Lipa Daniela
De Andreea pe 14 Decembrie 2010

Excelenta!

Contact Dr. Lipa Daniela

Adresa

Erou Ion Calin, 37, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.212.40.40 / 021.212.40.10 / 021.9733
Site www.pulsmedica.ro
Email office@pulsmedica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari