Dr. Lazarescu Dan
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lazarescu Dan

Dr. Lazarescu Dan medic primar specialist ecografie obstretica - ginecologie.

Dr. Lazarescu Dan medic primar specialist ecografie obstretica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

puteti suna la urmatoarele numere de telefon pentru detalii si programari 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15

Ai folosit serviciile Dr. Lazarescu Dan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

dr lazarescu dan
De Mirela pe 28 Iulie 2017

cred ca fetele de mai jos au fost platite si s-au vorbit intre ele sa de-a acele note:-)):-))10, 20,30.....:-))

Dr. Lazarescu Dan
De Nicole pe 05 Iulie 2013

Poate ca este un dr. de nota 30 atunci cind nu ai probleme. Pentru mine nu este decat un macelar care mi-a distrus viitorul. Acum 8 ani am fost la el pentru un chiuretaj deoarece nu eram inca, casatorita cu sotul meu. Lasind la o parte ca nu facea niciun fel de anestezie, ci doar mi-a dat un algocalmin inainte, mi-a facut chiuretajul. La acea data aveam 6 saptamani. Timp de 4 saptamani m-am simtit rau si am decis sa merg la spital la un alt dr. unde am si descoperit ca am sarcina extrauterina de 10 saptamani. Am mers la dr Pana de la Giulesti la control, dar sarcina era deja foarte mare, iar la control s-a rupt cu tot cu trompa si ovar. Am ajuns de urgenta la spital, pe masa de operatie cu hemoragie interna si ruptura de trompa si ovar. Multumita dr. Pana si dr. Moisa de la Giulesti am scapat cu viata. Acum eu ma intreb, ce a chiuretat acest dr. minunat, Dan Lazarescu atata timp cat sarcina mea era extrauterina (deci nu aveam nimic in uter). Am ramas fara trompa, ovar si cu o rana pe col de cea mai mare frumusetea. Cu asta am spus tot ce aveam de spus. Multa bafta tuturor si feriti-va de astfel de dr.

Dr. Lazarescu Dan
De Miki pe 24 Ianuarie 2011

Este un doctor de nota 30 isi face treaba cum trebuie. Sunt foarte multumita de dansul. Nu e prima oara cand merg la dansul, dar n-am avut probleme.

Dr. Lazarescu Dan
De Alina pe 10 Noiembrie 2010

Este un dr. de numarul 20 si rar in ziua de azi mai intalnesti asa ceva.

Dr. Lazarescu Dan
De Irina pe 24 Septembrie 2010

Este un medic de nota 10 plus, puteti avea incredere in dansul si in munca sa, in afara de faptul ca este un medic excelent, este si o persoana minunata.

Contact Dr. Lazarescu Dan

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!