Urmareste-ne:
Dr. Kopp Josef
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Kopp Josef

Dr. Kopp Josef medic ginecolog, Medical Business and Consulting Aparate Laser.

Dr. Kopp Josef medic ginecolog, Medical Business and Consulting Aparate Laser.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medical Business and Consulting Aparate Laser

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.313.1436 / 031.105.8205

Ai folosit serviciile Dr. Kopp Josef? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Recomand
De Raluca pe 02 Martie 2018

Unele dintre voi chiar exagerati. Am trei avorturi medicamentoase facute la acest doctor si sunt foarte bine. Nu am murit, nu am patit absolut nimic. Este mult mai ok pt sanatate decat avortul chirurgical. L-am recomandat chiar si prietenelor mele iar in momentul de fata imi tratez o rana pe col cu dansul. Nu mai exagerati atat. Doctorul este foarte ok exceptand faptul ca are o mica doza de nebubie. Asa este el....

Chiar exgerati atât de mult offf nu va inteleg!!!
De Roxana pe 20 Februarie 2018

Ce lume rea nu mai exagerati atât !!! Eu am cateva avorturi la dansu e ba chiar ff bun si am avut cateva avorturi cu pastila medicamentoasa si chiar nu am nicio problema niciodata ...!!! Si ba chiar am continuat să trimit si din cunoștințele mele !!!

Chiar exgerati de mult !!!
De Roxana pe 20 Februarie 2018

Ce lume rea nu mai exagerări atât !!! Eu am cateva avorturi la sandu bun cu pastila medicamentoasa si chiar nu am avut niciodată probleme și în afara d asta am mai trimis si cateva cunoștințe!!! Este chiar bun acest doctor !!!

Malpraxis
De Elena pe 15 Octombrie 2017

Joseph Kopp are licenta de libera practica ridicata acest om nu are voie sa profeseze toate femeile care au avut probleme dupa ce au trecut pe la cabinetul lui care vor sa faca ceva astept mesaj la numarul 0768588966

Foarte bun
De Tanasescu Elena pe 08 August 2017

Un medic foarte bun

Nu recomand
De Miky pe 15 Iulie 2017

In urma cu o saptamana m-am hotarat sa sun la doctor Kopp, tocmai pentru a recurge la avortul medicamentos. La inceput dansul a fost foarte amabil, parea serios chiar daca are o doza de nebunie! Am platit 1400lei pe o procedura ce ar fi trebuit sa ma coste 250 lei . La urma cu ce m-am ales ? Cu un avort chirurgical pe viu , o zi intreaga cu varsaturi, dureri extraordinare de burta si cojmaruri ! Va rog nu faceti ca mine si sa ignorati comentariile de aici ! Cele positive sunt fake siguur! Evitati dr Kopp

Este un doctor foarte bun !!
De Bogdan pe 12 Iulie 2017

Buna ziua !
Sotia mea, tocmai a facut un avort medicamentos cu ajutorul acestui doctor.
Pretul acestuia a fost mai mic decat oriunde in alta parte, respectiv 300 de lei .
Totul a decurs normal, nu a fost nici o complicatie !
Comportamentul si caracterul doctorului sunt oarecum ciudate, iesite din normalitate ... dar " asa este el ! "

In medic foarte bun
De Crostina pe 29 Martie 2017

Si eu m-am speriat de atatea comentari dar totusi am fost la acest doctor si am facut intrerupere de sarcina medicamentos totul a decurs bine si nu prea am avut dureri comentariile negative nu sunt adevarate chiar e un medic foarte bun.

Super dl doctor
De Andreea pe 22 Noiembrie 2016

M-ati speriat degeaba, prea rele sunteti unele.!
Un dr excelent, care explică pana intelegi. Nu veti pleca de acolo cu semne de întrebare. Voi apela in cintinuare la serviciile dansului si in decembrie chiar. Multa sănătate.

Foarte ok
De Roxy pe 28 Iulie 2016

m-ati speriat cu comentariile voastre negative degeaba. Am vrut sa renunt. Am avut sarcina oprita din evolutie la7 sapt. Tot ce a zis dl dr kopp asa a fost : dureri ca la un ciclu mai dureros. Un nurfen isi face treaba . E o metoda foarte ok. Pastila prima deslipeste sarcina si subtiaza peretii endometrului . A 2 a si a 3 a pastila deschid colul si prin sangerare se elimina embrionul si placenta. Pe net lumea scrie tampenii .. Am vazut pe pielea mea . E mai ok decat un chiuretaj chirirgical. A 2 a zi am fost ca noua !

Contact Dr. Kopp Josef

Adresa

Calea Victoriei , 142-148, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.313.1436 / 031.105.8205
Site www.mbcal.ro
Email dr.kopp@hotmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!