Dr. Karimzadeh Hagh Ana
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Karimzadeh Hagh Ana

Dr. Karimzadeh Hagh Ana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Karimzadeh Hagh Ana medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

cabinet planificare familiala si contraceptie

Spitalul Clinic Filantropia

puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.212.89.30, 021.212.89.96, 021.212.89.97

Ai folosit serviciile Dr. Karimzadeh Hagh Ana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Foarte multumita
De Tatiana pe 12 Noiembrie 2015

Super medic! Dupa ce am fost pe la o gramada de doctori laudati de la clinici private, care m-au diagnosticat care de care mai gresit, am reusit in sfarsit sa dau de un doctor competent! M-a tratat eficient si rapid! O recomand cu caldura

Un medic profesionist
De Jeanne K pe 13 Noiembrie 2012

Daca vrei o colposcopie buna, o parere competenta si un tratament corespunzator, te adresezi acestui medic. Tratamentul este atat cel clasic, cat si cel bazat pe gemoterapie.

Dr. Karimzadeh Hagh Ana - foarte multumita
De E_S pe 11 Octombrie 2012

Este singurul medic care m-a diagnosticat corect si cu ajutorul dansei m-am vindecat foarte rapid. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor si o recomand cu foarte multa caldura.

Dr. Karimzadeh Hagh Ana
De Adriana_H pe 18 Ianuarie 2011

Dupa ce m-a diagnosticat gresit cu infectie HPV, leziune premaligna de col uterin si am facut o serie de analize costisitoare ca sa aflu ca sunt de fapt sanatoasa, m-a sfatuit sa nu mai incerc sa raman insarcinata pentru ca am ovare polichistice, eu ii ziceam ca imi doresc o sarcina, ea imi raspundea ca sa continui anticonceptionalele. Ironia soartei este ca am ramas insarcinata chiar in luna de dupa consultul la ea, iar acum am un copil dragalas de 3 luni.
In calitate de fosta pacienta, va sfatuiesc sa va reorientati rapid catre alt medic!

Dr. Karimzadeh Hagh Ana
De Daniela pe 21 Iunie 2010

Dezamagita de dansa.

Contact Dr. Karimzadeh Hagh Ana

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.212.89.30, 021.212.89.96, 021.212.89.97
Site www.spitalulfilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari