Dr. Judea Adrian
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Judea Adrian

Dr. Judea Adrian medic ginecolog, Cabinet Medical Dr. Judea Adrian.

Dr. Judea Adrian medic ginecolog, Cabinet Medical Dr. Judea Adrian.

ginecologie

ginecologie

Cabinet Medical Dr. Judea Adrian

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0359.405.752 / 0743.730.131

Ai folosit serviciile Dr. Judea Adrian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un Doctor cu D mare
De Rus pe 20 Iulie 2016

E un medic de 5 STELE va salut cu respect ! Mii de multumiri

Foarte multumita
De David Ramona pe 10 Octombrie 2014

Foarte bun. Eu am nascut cu el acum 4 luni jumate. De dimineata si pana dupa masa cand am nascut a fost tot langa mine.

Foarte multumita
De Boda teodora pe 06 Ianuarie 2013

Sunt foarte multumita si eu de dl. doctor Adrian Judea, acum 3 ani am nascut si sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru mine si pentru copilul meu!

medic foarte bun
De Antonela pe 10 Octombrie 2011

ff bun medic, am nascut cu el acum 2 ani si sunt ff multumita

Foarte bun
De Claudia moldovan pe 19 August 2011

Foarte bun.

Dr. Judea Adrian
De Teodora pe 26 Iulie 2011

Foarte bun.

cu multumiri pentru Dr. Judea
De Iulia Anca pe 04 Aprilie 2011

Daca spun ca nu am nimic de reprosat cred ca e suficient..

Contact Dr. Judea Adrian

Adresa

Genescu, 6, Bihor, Oradea

Telefon 0359.405.752 / 0743.730.131
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari