Dr. Jianu Tatiana
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Jianu Tatiana

Dr. Jianu Tatiana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

Dr. Jianu Tatiana medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

medic primar obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Ai folosit serviciile Dr. Jianu Tatiana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Buna seara
De Mihaela pe 12 Ianuarie 2016

Parerile sunt impartite da e adevarat banul e ban la ea dar eu nu am avut probleme cu ea am nascut 2 copii sanatosii fara niciun fel de problema..

Informatie
De Flory pe 30 Octombrie 2013

Fetelor, vreau sa stiu daca doctora Jianu face inseminari.

Dr. Jianu Tatiana
De B3b3 pe 13 Aprilie 2011

Si eu am nascut cu d-na doctor(m-am dus la spital cu pierdere mica de lichid la 12 noapte la ora 1:30 a sosit doctora la 2 mi-a rupt menbranele si la 2:35 am nascut). Intradevar banu e ban la dumneai, dar a fost foarte buna cu mine pe parcursul sarcinii(si inca ceva cumnata mea are 2 copii iar cealalta cumnata unu si urmeaza al doilea tot cu d-na doctor). Toate cele bune.

Dr. Jianu Tatiana
De Elenuta pe 14 Februarie 2011

Este un dr. foarte bun asa consider eu. Sa ii dea Dumnezeu sanatate, eu am nascut cu ea si a fost totul ok, in 5 ore am nascut.

Dr. Jianu Tatiana
De Alina pe 14 Februarie 2011

Nu stiu de ce zic fetele astea asa, eu am nascut cu ea si am fost foarte multumita in 4 ore am nascut cu ea am o fetita de 3690, sanatoasa.

Dr. Jianu Tatiana
De Nicoleta pe 09 Noiembrie 2010

As dori detalii despre acest medic, deoarece mi-a fost recomandat sa nasc cu ea.

Dr. Jianu Tatiana
De Melus Roxana pe 12 Iunie 2010

Nu recomand nimanui sa mearga la aceast medic. Vrea doar bani.

Dr. Jianu Tatiana
De Cristiana pe 10 Mai 2010

Nu recomand nimanui sa mearga la acest medic, copilul meu putea sa moara din cauza ei, dar am avut noroc cu medicul neonatolog caruia ii multumesc(dr. Paun Mariana).

Contact Dr. Jianu Tatiana

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Gemenii
Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari