Dr. Iuhas Cristian-Ioan
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Iuhas Cristian-Ioan

Dr. Iuhas Cristian-Ioan, medic specialist obstetrica - ginecologie, competente si supraspecializari: UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, catedra Obstetrica - Ginecologie, Policlinica Regina Maria - Cluj Napoca.

Dr. Iuhas Cristian-Ioan, medic specialist obstetrica - ginecologie, competente si supraspecializari: UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, catedra Obstetrica - Ginecologie, Policlinica Regina Maria - Cluj Napoca.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica Regina Maria - Cluj Napoca

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.522.255 / 0735.268.268

Ai folosit serviciile Dr. Iuhas Cristian-Ioan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

apreciere
De Mihaela pe 18 Martie 2018

Am avut onoarea sa fiu operata de Dr.Iuhas Cristian,cu diagnostic hestereoctomie subtotala,analizeaza cazul cu atentie si nu ia decizii radicale,ma pregatit si din pct.de vederere psihic ,un medic minunat si un profesor de exceptie,dar si pt. spital si tot cadrul medical tot respectul .

Dr. Iuhas Cristian
De Salajan Lavinia pe 08 Februarie 2018

Un dr si un om minunat! Am nascut cu dansul o fetita minunata iar pt o a doua sarcina cu siguranta l-as alege din nou. Chiar daca am nascut luni dimineata la ora 5, a venit, desi iesise din tura de garda cu doar cateva ore inainte! Il recomand cu tot dragul!

Iuhas cristian
De Ema pe 26 August 2017

Bună mămici....unde pot da de acest medic....doar la Stanca?la gine1 nu lucrează?

Un doctor de milioane
De Andrada pe 18 Martie 2017

Buna. Il recomand si si pe domn doctor Iuhas Cristian , un medic putin spus de nota 10 . Mi-a supravegheat toata sarcina cu mare atentie , am nascut cu el anul acesta o fetita minunata , ma vizitat in fiecare zi. Recomand tuturor mămicilor , viitoarelor mamici , si oricărei persoane care cauti un ginecolog bun .

cel mai bun medic
De Valentina pe 02 Martie 2017

il recomand pe dl dr Iuhas Cristian din tot sufletul. Este un medic extraordinar .Am avut o problema pe care numai dansul a rezolvat-o.Il gasiti la clinica PROVITA. Tot respectul si stima din partea mea!

Răspuns
De Otilia pe 25 Ianuarie 2017

Il găsesti la Novogyn, Regina Maria, Provita si daca nu ma însel si Medlife. E greu însă cu găsitul programarilor in timp util,cel putin asa a fost la mine. Dar am observat ca prefera sa consulte pacientele la Stanca, atunci cand e de gardă. Poate asta te ajuta!

Iuhas Cristian
De EMA pe 04 Ianuarie 2017

Buna dragele mele mamici.Am si eu o intrebare...unde pot sa dau si eu de acest medic?doar la regina maria?Am cautat pe net si am mai gasit cateva clinici si vad ca doar dupamasa are program...daca ma puteti ajuta va rog mult!

Cel mai bun doctor!
De Andreea pe 11 Noiembrie 2016

Îl recomand din tot sufletul pe domnul doctor Iuhas Cristian. E cel mai bun doctor la care am fost până acum. Are o rabdare de necrezut. Să îl răsplătească Dumnezeu pt toata bunatatea lui!

Sanda
De Sanda pe 09 Noiembrie 2016

Este cu siguranta cel mai bun medic pe care l-am intalnit. E un om capabil si extrem de bine pregatit. Il recomand din tot sufletul!!!

Doctor deosebit care te ajuta sa treci mai ușor peste problema medicala
De Lăzărică Alexandra pe 23 Octombrie 2016

Un medic profesionist care își face meseria cu drag și care are răbdare cu pacienții (eu fiind o pacientă care pune multe întrebări). Îl recomand cu toată încrederea. Ma bucur ca încă există asa cadre medicale (ca profesor este la fel de apreciat de către studenți).

Contact Dr. Iuhas Cristian-Ioan

Adresa

Louis Pasteur, 24-72, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.522.255 / 0735.268.268
Site www.reginamaria.ro
Email office.cluj@reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari