Dr. Iuga Dragos
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Iuga Dragos

Dr. Iuga Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

Dr. Iuga Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ambulator obstetrica - ginecologie

Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie

luni: 15:00 - 16:00 / 18:00 - 20:00;
marti 08:00 - 14:00;
miercuri: 08:00 - 12:00;
joi: 08:00 - 12:00;
vineri: 15:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.431.570 / 0264.455.477

Ai folosit serviciile Dr. Iuga Dragos?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Extraordinar! :)
De IoanaM pe 17 August 2018

Foarte dedicat si atent la nevoile pacientelor. Raspunde mereu f frumos oricarei intrebari oricat de stupida, are foarte multa rabdare, raspunde la mailuri si la telefon oricand. :)

Un medic exceptional
De Marina Roman pe 02 Mai 2018

Domnul dr. Iuga mi-a supravegheat 2 sarcini cu probleme, pe care, din pacate, nici dumnealui nu le-a putut salva. Insa grija si respectul acordate au fost deosebite, iar recuperarea mea fizica a fost neasteptat de rapida, mai ales la ultima sarcina pierduta in luna a cincea. Cu siguranta nu voi mai putea merge la alt medic ginecolog. Domnul dr. Iuga mi-a castigat respectul si increderea, are foarte multa rabdare, este abordabil si comunica foarte bine. Sotul meu a fost si el cucerit si cu siguranta voi continua sa fiu pacienta dansului.

Foarte atent
De Cristina pe 24 Martie 2018

Am ajuns la Domnul Iuga cu probleme de Candida recidivanta. Ce mi-a placut la dansul e ca m-a ascultat pana la capat apoi a venit cu solutiile. Mai mult decat atat, Dr Iuga, raspunde la mailuri daca ai vre-o urgenta...e foarte important in ziua de azi.... ii multumesc!

Operatie
De Luminita Dobras pe 23 Februarie 2018

Acest review este din partea doamnei Luminita Dobras :

Mii de multumiri domnului doctor Iuga Dragos pentru profesionalismul si daruirea de care da dovada. Am fost operata de dansul si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. Pe durata spitalizarii am avut parte de cele mai bune conditii, am ramas impresionata de felul in care am fost tratata, de daruirea, calmul si promptitudinea de care a dat dovada intregul colectiv. Il recomand din inima tuturor pe dr.Iuga Dragos si ii doresc in continuare mult succes in tot ceea ce face. Dumnezeu sa il ocroteasca si sa il binecuvanteze.Cu deosebita consideratie si respect, Luminita Dobras.

medicul meu de suflet
De Maier mihaela pe 05 Februarie 2018

Acest om minunat nu este doar medic este un om de milioane .Pe mine si pe mama mea ne-a ajutat atunci cand am avut nevoie . Il recomand cu toata increderea mea , este singurul medic pe care eu il apreciez sincer . Multumesc din suflet pentru sfaturile lui .

Un medic exceptional
De Ioana Vincze pe 04 Octombrie 2017

Dl dr.Iuga Dragos este un medic excepțional și un om de milioane.Inspira încredere, oferă toate sfaturile necesare și are multa răbdare. Este un medic de nota 10+.Îl recomand cu încredere.

Dr. Iuga Dragos
De Delia pe 21 Ianuarie 2016

Dl dr Iuga Dragos este un profesionist si om deosebit, inspira incredere pacientelor sale, le respecta si tot ceea ce face este in interesul pacientei. Raspunde cu rabdare la orice intrebare, raspunde la telefon si mail ori de cate ori este solicitat. Eu am nascut la Gynia doar ca sa fiu asistata de dansul. Recomand cu incredere tuturor femeilor care isi doresc ca perioada sarcinii si nasterea sa fie o experienta minunata.

Dr. Dragos Iuga - un om si un dr deosebit
De Simona pe 24 Aprilie 2015

Recomand cu mare drag pe dl. Dr.Dragos Iuga..un om deosebit din toate p.d.v.

Dr. Dragos Iuga
De Raluca pe 23 Februarie 2015

Un medic exceptional. Ambele sarcini au fost urmarite de dansul si fara nici o problema la nastere. Recomand cu drag!

Dr. Iuga Dragos
De Anca D pe 15 Decembrie 2014

Un profesionist desavarsit, un om extraordinar, numai cuvinte de lauda. Sunt bucuroasa ca am facut aceasta alegere datorita atitudinii minunate, rabdarii si increderii pe care ti-o ofera.

Contact Dr. Iuga Dragos

Adresa

General Traian Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.431.570 / 0264.455.477
Site www.gynia.ro
Email spital@gynia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari