13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Istoc Silviu

Dr. Istoc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Silviu Istoc este medic specialist Ob-Gyn in cadrul Departamentului de chirurgie ginecologica minim-invaziva din Spitalul Medicover.

A realizat operatii laparoscopice incepand cu anul 2008, obtinandu-si atestatul de competenta in laparoscopie ginecologica in anul...

Dr. Istoc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Silviu Istoc este medic specialist Ob-Gyn in cadrul Departamentului de chirurgie ginecologica minim-invaziva din Spitalul Medicover.

A realizat operatii laparoscopice incepand cu anul 2008, obtinandu-si atestatul de competenta in laparoscopie ginecologica in anul 2011.

Pentru mai multe informatii despre interventiile in cazurile fibroamelor uterine, endometriozei sau pentru urmarire sarcina va puteti face o programare la nr. 021.9896

medic specialist obstetrica - ginecologie

Spitalul Medicover
Departament Medicina Materno-fetala
Departament Chirurgie Ginecologica Minim Invaziva

Departamentului de chirurgie ginecologica minim-invaziva din Spitalul Medicover;

AlphaMedica
Bd. Dacia No. 53 Ap. 2 Sector 1 Bucuresti
WWW.ALPHAMEDICA.RO
Tel: 0720.102.103
Marti 11:00 - 14:00

Medicover Hospital
Str. Pechea no. 8
Tel: 021 9896
Miercuri 08:00 - 15:00 Joi 14:00 - 20:00

Medicover Victoria
Strada Grigore Alexandrescu no. 16-20
Tel: 021 9896
Marti 14:30 - 20:00 Vineri 08:00 - 15:00 / 13:00 - 20:00

Medicover Pipera
Strada George Constantinescu No. 2C
Tel: 021 9896
Luni 08:00 - 16:00

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon nr. 021.9896

Ai folosit serviciile Dr. Istoc Silviu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

ghinion de nesansa
De Denis pe 06 Decembrie 2016

Eu nu am nimerit intr-un moment prea stralucit al dansului .. dar ca si atitudine , intr-adevar e finut, amabil dar mai are multe de invatat probabil ...

Exceptional!
De Andreea pe 14 Iulie 2016

Un medic tanar,implicat, profesionist si foarte dedicat. Este extrem de bland si comunicativ. Mi-a urmarit cu atentie sarcina si am nascut natural cu dansul.in ultimele 2h ale travaliului a stat numai langa mine monitorizandu-ma si incurajandu-ma. Nota 10 +!

Un medic si un om bun
De Irina pe 19 Ianuarie 2016

Domnul Doctor Istoc este alaturi de mine de foarte mult timp, iar eu sunt o persoana panicata si greu de suportat. Sunt sigura ca orice pacienta ar avea, ar trata-o cu respect, calm si mult profesionalism, asa ca il recomand din suflet!! Abia astept sa nasc si sa ii prezint ingerasului meu pe omul care ne-a fost aproape mereu:)

un medic de incredere
De Monica pe 09 Decembrie 2015

Dansul mi.a urmarit sarcina si am.nascut prin cezariana cu el. M.a linistit de fiecare data cand avem temeri si explica simplu si concret. Nota 10 cu felicitari!

Dr. Istoc Silviu
De Andreea2108 pe 31 Martie 2014

Si eu am apelat tot la domnul doctor Silviu Istoc, dupa mai multe recomandari. Respect faptul ca incearca sa evite pe cat posibil operatia, si stie tot felul de alte tratamente. Eu am avut fibrom uterin, insa cu ajutorul dansului am reusit sa scap de aceasta problema, iar acum planuiesc sa fac un bebe. Va recomand cu incredere! Mult noroc in continuare.

Un doctor extraordinar
De Corina pe 20 Februarie 2014

Despre dr. Silviu Istoc pot spune ca este extraordinar. Este singurul care a stat de vorba cu mine si mi-a raspuns la toate intrebarile. A trebuit sa ma operez acum doua saptamani pentru ca aveam un fibrom cat o portocala. M-a operat laparoscopic, fara taietura, in 2 zile eram la serviciu. Venea si seara tarziu la vizita, desi era dupa o zi intreaga de consultatii. Un medic deosebit.

Medicover - Spitalul Panait Sarbu
De Roxana pe 27 Septembrie 2012

Buna fetelor. Pe dr. Istoc Silviu il gasesc la Medicover si la Spitalul Panait Sarbu?
A fost cineva la Spitalul Panait Sarbu? Multumesc.

Foarte Bun!
De SweetDreams pe 21 Septembrie 2012

Un medic foarte bun, cu disponibilitate maxima. Un medic profesionist, care stie exact ce si cum face. Nota 10!

Super
De Ancutzza pe 28 Iunie 2012

M-am dus la acest dr. in urgenta la spital. Mi s-a parut tare istet, ca stie despre ce vorbeste, foarte calm, placut, mi-a raspuns la absolut toate intrebarile. Intr-un cuvant spus, un profesionist. Mi-a inspirat mare incredere si cu siguranta ma voi duce din nou.

Dr. Istoc Silviu
De Ciuciuc pe 24 Aprilie 2011

Un medic de nota 10. Trateaza orice problema cu foarte multa seriozitate. Dragut, amabil, profesionist.

Contact Dr. Istoc Silviu

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9896 / 0720.102.103
Site www.dristoc.ro
Email contact@dristoc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari