Dr. Ispas Cornelia
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ispas Cornelia

Dr. Ispas Cornelia medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie, colposcopie.

Dr. Ispas Cornelia medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie, colposcopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii sunati la numarul de telefon: 021.322.0205

Ai folosit serviciile Dr. Ispas Cornelia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Ispas Cornelia
De Geo pe 26 Septembrie 2014

Imi pare rau ca exista persoane care o vorbesc de rau pe doamna doctor si ma refer la cele care o vb de rau, nu stiti care este diferenta intre un medic bun si altu mai putin bun. Voua va place ca lumea sa va vb cu lugu lugu si sa va minta pe fata.

Din punctul meu de vedere este un medic foarte bun care isi face meseria excelent. Eu personal vin de la Tulcea pana la Bucuresti ca sa ma consulte ea, cu ea am nascut si am o fetita minunata datorita ei. La orice ora aveam nevoi de un sfat o sunam si imi raspundea si nu va ganditi ca ii caram peste sau mai stiu eu ce. Niciodata nu i-am dat mai mult decat facea consultatia. Asa ca va rog sa va analizati foarte bine cuvintele inainte de a posta, pentru ca cei care nu se duc la ea din cauza a ce citesc aici au foarte mult de pierdut.

Dr. Ispas Cornelia
De Ioana pe 20 Aprilie 2011

Imi pare rau sa o spun, dar este un medic care lasa de dorit. Numai felul in care iti vorbeste si iti dai seama ca nu ai facut alegerea potrivita.

Dr. Ispas Cornelia
De Irina-Bucuresti pe 12 Noiembrie 2010

Este un medic la care primeaza banii si apoi problemele pe care le ai. Ii dai bani se ocupa cat de cat nu, la revedere. Eu am nascut cu ea, dar acum nu as mai apela la dansa.

Contact Dr. Ispas Cornelia

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!