Dr. Iosub Veronica Geta
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Iosub Veronica Geta

Dr. Iosub Veronica Geta medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Obstetrica - Ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Dr. Iosub Veronica Geta medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Obstetrica - Ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Obstetrica - Ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.534.000

Ai folosit serviciile Dr. Iosub Veronica Geta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Medic de nota 10
De HARJA ALINA pe 23 Septembrie 2013

E un medic deosebit cu foarte multa rabdare si care stie sa iti raspunda la intrebari. Inainte de sarcina nu am fost la dansa decat pentru controale de rutina si tratamentele prescrise de dansa au dat roade. Este si adepta tratamentelor naturiste pentru probleme de fertilitate. Pe parcursul sarcinii am fost monitorizata doar de dansa si am si nascut cu ea prin nastere naturala lasandu-mi optiunea sa aleg modul in care vreau sa nasc, desi copilul avea cordonul ombilical in jurul gatului si s-a lasat asteptat destul de mult peste termen. Cere si parerea altor specialisti din domeniu pentru ecografii 3D si pentru morfologie fetala. Cu toate ca anunta din timp ca nu asista la nasteri in timpul noptii iti da toate indicatiile de care ai nevoie si sustinerea necesara. De asemenea, dupa nastere se intereseaza de paciente.

Contact Dr. Iosub Veronica Geta

Adresa

Spiru Haret, 2, Bacau, Bacau

Telefon 0234.534.000
Site www.spitaljudbc.ro
Email informatii@spitaljudbc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari