Dr. Iordache Mihaela
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Iordache Mihaela

Dr. Iordache Mihaela medic ginecolog, Gine-med Center Bacau.

Dr. Iordache Mihaela medic ginecolog, Gine-med Center Bacau.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Gine-med Center Bacau

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.522.225

Ai folosit serviciile Dr. Iordache Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Mulțumim frumos
De Cojocaru.Angela441 pe 08 Noiembrie 2018

Recomand cu mare drag!!!!
Am născut 3 copiii cu d/na doctor! Un om minunat!!!

Calau de Auschwitz
De Florin pe 28 Octombrie 2016

Wow.. nu stiu cum sa incep. Sentimentul de ura fata de aceasta josnica persoana e atat de puternic incat nu imi gasesc cuvintele si mainile imi tremura pe taste.
Acest personaj diabolic este de departe intruchiparea raului absolut. Nu are nici o urma de empatie fata de pacientii sai, in afara momentelor in care, cu o nemarginita nesimtire, lipsa de onoare si bun simt incaseaza sute de euro de la ei - aici vorbesc de nasterea in sine care se desfasoara intr-o unitate medicala de stat nu despre serviciile prestate in cabinetul privat.
Una peste alta, trebuie sa fii convins/convinsa (mai cauta si alte pareri) ca daca ai ales ca acest demon cu fata umana sa te asiste pe perioada sarcinii, in cazul in care apar complicatii nu v-a ridica un deget sa te ajute. Vei suferi ingrozitor asa cum sotia mea a patit, neintelegand cum este posibil ca medicul care trebuie sa gestioneze cel mai important moment al vietii tale, medicul caruia i-ai incredintat viata ta si a copilului tau, nu vrea sa vada, nu vrea sa auda cand tu esti sfasiata de durere. Nu vrea sa se ridice din pat nici cand puiul tau drag in faza de expulzie, se sufoca cu cordonul infasurat in jurul gatului.
Ma doare ca sotia mea a trebuit sa sufere atat.
Ma doare ca dupa cele 12 ore de travaliu primul copil a ramas cu o usoara deficienta de vorbire.
Ma doare ca, cu toate ca la a doua nastere am ales alt medic, in acea dimineata Iordache a aparut ca un blestem in sala de nasteri in calitate de asisistent/ajutor/partener; cezariana nu s-a vindecat complet niciodata si dupa 6 ani necesita o interventie chirurgicala.
Va doresc sa fiti intelepti.

Profesionalism ZERO !!!
De Myna pe 08 Iulie 2015

Personal NU RECOMAND nimanui aceasta doamna dr.Am avut un fibrom peste sarcina, iar dumneaei nu l-a observat la ecografii.Fibromul a crescut,s-a necrozat,eu aveam dureri cumplite si cand am mers la maternitate pentru consult,dupa ecografie m-a trimis acasa,in ideea de a reveni cand pot eu pentru internare.Mi-a spus ca nu prea are ce tratament sa imi dea,pentru a incerca sa salveze sarcina.Am plecat acasa, cu dureri groaznice,abia puteam sa merg.Sansa mea a fost ca am plecat imediat la Iasi pentru a consulta si un alt specialist.Medicul de la maternitatea Cuza-Voda a ramas uimit de gravitatea situatiei mele: fibromul era atat de necrozat,incat ajunsesem la peritonita acuta generalizata, am fost operata de urgenta si salvata,probabil,in ultimele momente din viata.Nu voi descrie aici suferinta prin care am trecut...dar multumesc lui Dumnezeu ca datorita unui ADEVARAT MEDIC sunt astazi in viata.Nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi urmat daca as fi apucat sa ma internez la maternitatea din Bacau,unde dna "doctor" nu a reusit sa imi puna un diagnostic corect.Incompetenta dnei dr. Iordache va poate costa viata,va sfatuiesc sa va ganditi de mai multe ori atunci cand alegeti sa va dati pe mana uniu medic!

Multumiri d-nei dr. Iordache Mihaela
De Narcisa popa pe 06 August 2012

Eu am nascut toate cele trei fete cu doamna doctor si am fost foarte multumita de profesionalismul de care a dat dovada, mai ales ca a treia fetita s-s asezat tranvers si a fost nevoie de cezariana. Eu o respect si o recomand mamicilor ca fiind un doctor bun si sufletist.

Contact Dr. Iordache Mihaela

Adresa

Alexandru cel Bun, 1, Bacau, Bacau

Telefon 0234.522.225
Site www.ginemed.ro
Email clinica@ginemed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari