Dr. Iordache Gheorghe
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Iordache Gheorghe

Dr. Iordache Gheorghe medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Dr. Iordache Gheorghe medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie II

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139

Ai folosit serviciile Dr. Iordache Gheorghe?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Mulțumesc, domnule doctor!
De Elena pe 20 Martie 2018

În 1989 mi-a salvat viața. Fără să aștepte nimic! Ii voi fi veșnic recunoscătoare!

Jalnic
De Sanda pe 14 Septembrie 2016

un doctor fără pic de experiența am fot operata de el si am făcut complicați foarte mari genitale am ajuns an final la alta operație la spitalul Fundeni București .. Nu recomand nimănui acest doctor defapt nu are nici o treaba cu medicina ...

Menstruatie
De Cristina pe 28 August 2016

eu, aveam de 5 luni menstruatie, deja fusesem internata, si urmasen si cu tratament acasa, deja eram satula sa tot schimb doctori, la una din doctoritele la care fusesem chiar mi-a bagat si o camera sa luat vederi sa vada ce am acolo si tot nu a depistat, cand am mers la Dr Iordache Gheorghe deja ca numai aveam incredere in nimeni, ar el mi-a facut un control care a durat un minut, si mi-a zis iei arefam 100 timp de 10 zile intre timp se la intrerupe dupa ce termini iti va reveni 3 zile si ai scapat. chiar asa s-a intamplat, acum dinou am o problema ginecologica, maine o merg sa vad ce program are acel doctor ca vreau sa merg decat la el altu nu ma intereseaza, dr Iordache Gheorghe e nr 1 pentru mine

Dr. Iordache Gheorghe
De Pirvu simina pe 29 Mai 2011

Am nascut primul copil cu dl doctor si acum ma pregatesc sa-l nasc pe al doilea. Un medic de nota zece. Multumesc dle doctor!

Contact Dr. Iordache Gheorghe

Adresa

Crisan, 9-11, Olt, Slatina

Telefon 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139
Site www.spjslatina.ro
Email spjslatina1@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari