Dr. Ionescu Nicoleta
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Ionescu Nicoleta

Dr. Ionescu Nicoleta medic obstetrica - ginecologie, Clinica NCamed, Pitesti, Arges.

Dr. Ionescu Nicoleta medic obstetrica - ginecologie, Clinica NCamed, Pitesti, Arges.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica NCamed, Pitesti, Arges

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0248.211.583 / 0722.208.686

Ai folosit serviciile Dr. Ionescu Nicoleta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Programare
De Teodorescu Nicoleta pe 20 Noiembrie 2014

As vrea sa ajung si eu la dumneaei la un control deoarece de 2 ani imi doresc sa raman insarcinata si se pare ca nu reusesc si as vrea stiu daca sun la unul din nr. de tel. voi avea vreo sansa sa obtin o programare?

Dr. Ionescu Nicoleta
De RALUCA MANDU pe 24 Martie 2014

Buna. Am citit parerile voastre despre dr. Ionescu, dar am o intrebare. Daca mergi la dumneaei pe perioada unei sarcini, de nascut cu cine nasti? Tot cu dansa sau cu alt medic, la Bucuresti? As aprecia daca mi-ati raspunde.

Multumesc
De Iatagan daniela pe 17 Mai 2013

Ii multumesc din suflet doamnei dr. Ionescu Nicoleta fara ajutorul careia nu as fi reusit sa am doi copii sanatosi si frumosi. Va recomand din tot sufletul sa mergeti la dansa, este cel mai bun medic ginecolog din Pitesti.

Dr. Ionescu Nicoleta
De Ddaniela pe 08 Aprilie 2011

Fetelor duceti-va cu incredere la dansa e foarte buna e adevarat ca se ajunge foarte greu la dansa, dar se merita sincer mie nu mi-a dat injectii sa fac ca sa raman insarcinata, dar mia dat un tratament de antibiotice cu carpicon si accid folic, dar tot nu am ramas, si niste teste de ovulatie care le faceam si nu puteam sa depistez ovulatia. Eu am incercat la mai multi medici, dar nu mi-a convenit de nimeni pt ca nu stie sa vb cu un pacient. Intr-adevar si eu ma zbat sa fac un copil de 3 ani si nu reusesc. Acum un an jumate am luat ampicilina pe ciclu si am ramas insarcinata dar degeaba nu am avut noroc ca l-am pierdut si cand am aflat m-am dus la dr. ionescu si mi-a spus sa fac avort si dupa avort mi-a dat tratament si de atunci nu am mai avut nici o problema. Acum iau iarasi ampicilina in timoul mentruatiei, poate voi mai avea noroc sa raman. Duceti-va cu incredere. Mult noroc la copii frumosi. Va pup.

Dr. Ionescu Nicoleta
De Daniela pe 30 Decembrie 2010

Eu ii multumesc din suflet ca ma ajutat foarte mult este o dr. foarte buna si draguta. Cel mai mult mi-a placut la dansa cum vorbeste cu pacientii si de cate ori am avut o problema mereu m-a ajutat este cea mai buna dr. de ginocologie din Pitesti. Eu una nu as renunta la dansa pentru alt doctor. O recomand cu incredere!

Contact Dr. Ionescu Nicoleta

Adresa

Bulevardul Petrochimistilor, Arges, Pitesti

Telefon 0248.211.583 / 0722.208.686
Site www.incamed.bravehost.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari