Dr. Ionel Aurel
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Ionel Aurel

Dr. Ionel Aurel medic ginecolog, Clinica Eva Brasov.

Dr. Ionel Aurel medic ginecolog, Clinica Eva Brasov.

ginecologie

ginecologie

Clinica Eva Brasov

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0268.33.37.77 / 0733.007.343

Ai folosit serviciile Dr. Ionel Aurel?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Multumiri din suflet
De Anca Rugina pe 27 Aprilie 2012

Eu am nascut cu Domnul doctor, am venit din Bucuresti pentru el la Brasov, un medic extraordinar. Am doi copii datorita lui, ambele sarcini au fost toxice, cu preeclampsie, cu probleme. Am nascut prima data la maternitatea de stat, nastere naturala, apoi la clinica Eva cu cezariana. Mi-a salvat viata la cezariana, a salvat fetita, a venit la clinica desi in aceeasi zi isi opera tatal la inima. Era sa mor in ziua aceea, eram foarte speriata din cauza tensiunii arteriale, am crezut ca voi pierde fetita. Nu am cuvinte sa-i Multumesc Domnului Doctor Ionel Aurel!

Contact Dr. Ionel Aurel

Adresa

Paltinis, 15, Brasov, Brasov

Telefon 0268.33.37.77 / 0733.007.343
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari