Dr. Ionascu Adrian Bradut
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Ionascu Adrian Bradut

Dr. Ionascu Adrian Bradut medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, endoscopie ginecologica.

Dr. Ionascu Adrian Bradut medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, endoscopie ginecologica.

competenta in ecografie ginecologica, colposcopie si citodiagnostic, endoscopie ginecologica

obstetrica - ginecologie

Clinica Medical City

miercuri 14:30 - 19:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50

Ai folosit serviciile Dr. Ionascu Adrian Bradut?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Mii de mulțumiri Domnului dr. Ionascu
De Stancea Florentina pe 04 Martie 2017

Un doctor de nota 10,cu adevărat un profesionist,are cea ce au puțini dr. în ziua de azi anume și etică că medic unde se mai adaugă și miinile de aur care face minuni. Mulțumesc din suflet, să vă de-a dzeu sănătate

Medic de miliarde de aprecieri!!
De Mihaela pe 30 Octombrie 2016

Medicul Ionascu imi monitorizeaza sarcina - mai avem o lunita si ne va aduce pe lume primul nostru bebelus.
Este un medic minunat - inainte de orice - om!
Nu este un medic scortos,nu se repede la pacienti,nu tipa,este un medic extrem de calm,foarte natural in exprimare si deosebit de prietenos cu pacientii !
Am dus-o si pe soacra mea la dansul pt investigatii in vederea eliminarii unui chist ovarian maricel. Mama soacra este putin mai sperioasa in situatii de genul acesta si rar poate prinde incredere intr-un medic .
Dl doctor Ionascu

Multumim
De Monica pe 09 Octombrie 2014

Vreau sa ii multumesc domnului doctor pentru tot ce a facut pentru mine si fetita mea. Am avut o sarcina dificila, iminenta de avort, uter didelf si nastere prematura, acesta a fost diagnosticul. Datorita dlui dr. si echipei sale avem astazi o fetita minunata! Multumesc dl dr Ionascu Bradut!

Dr. Ionascu Adrian Bradut
De Mihalcea cornelia pe 12 Martie 2014

Un om placut, deschis, disponibil, un medic extraordinar, m-a operat pe 19 februarie 2014 (histerectomie), la nici trei saptamani de la operatie mi-am reluat serviciul, iar taietura arata perfect, pot sa spun ca este un "maestru al bisturiului". Mii de multumiri domnule doctor si va recomand doamnelor: aveti incredere in opinia domnului doctor si n-o sa regretati!

Un medic de exceptie
De Moraru alina pe 27 Decembrie 2012

Buna! Am o fetita de 2 ani si 6 luni pe care am adus-o pe lume ajutata de dl. dr. Ionascu, acum sunt iar insarcinata in 16 saptamani si tot la dansul merg! Sa ii dea Dumnezeu sanatate, este un medic in care poti avea cu adevarat incredere!

Excelent doctor
De Liliana pe 19 Decembrie 2011

Buna ziua, numele meu este Liliana, de 2 ani m-am chinuit cu un chist ovarian. Chistul nu l-am scos la recomandarile d-lui doctor doar mi-a extas in ianuarie anul acesta 80 mlg de lichid din el si apoi mi-a dat tratament. Nu a vrut sa ma opereze deoarece am 26 de ani si mi-a spus ca eu trebuie intai sa fac copii.(lucru pe care-l apreciez, spre deosebire de alti doctorii care primul lucru pe care-l fac e sa puna bisturiul pe tine). Si a avut dreptate, in octombrie am ramas insarcinata (avem 2 luni):D. Acum am un hematon, iar chistul este tot acolo (s-a mai micsorat ce-i drept. Ma supravegheaza tot dl. dr. Ionascu am incredere in dansul si imi doresc sa decurga totul bine.

Dr. Ionascu Adrian Bradut
De Elena pe 03 Ianuarie 2011

Este un medic excelent, am o fetita de 1 an si 2 luni si ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si ca am avut sansa sa cunosc asa un om deosebit care m-a ajutat sa o aduc pe lume.

Pentru Cristiana
De Sterescu Andreea pe 02 Decembrie 2010

Buna Cristiana, si eu ma chinui de 3 ani sa fac un bebe. Am fost la mai multi medici si o cunostinta mi l-a recomandat pe dr. Ionascu Bradut. Tu cum ai ramas insacinata cu ajutorul dansului? Multumesc.

Dr. Ionascu Adrian Bradut
De CRISTIANA pe 02 Iulie 2010

Este un medic extraordinar. Am ramas insarcinata doar cu ajutorul dansului.

Contact Dr. Ionascu Adrian Bradut

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50
Site www.medicalcity.ro
Email office@medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari