Dr. Iliescu Marian
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Iliescu Marian

Dr. Iliescu Marian sef sectie obstetrica medic primar obstetrica-ginecologie, competente ecografie.

Dr. Iliescu Marian sef sectie obstetrica medic primar obstetrica-ginecologie, competente ecografie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Ai folosit serviciile Dr. Iliescu Marian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic excepțional!
De Stefania pe 27 Iunie 2016

Am născut de doua ori cu dansul. Ambele nașteri prin cezariana. Atât pe parcursul sarcinilor, cat și în timpul nașterilor a fost profesionist, dar și amabil, degajat, relaxat, glumeț. Mi-a răspuns mereu la telefoane, întrebări, neliniștiri. Ii mulțumesc și pe aceasta cale pentru tot.

Dr. Iliescu Marian
De Alexandra pe 08 Noiembrie 2013

Din punctul meu de vedere dr. Iliescu este un doctor exceptional si un bun profesionist.Are un aer sobru, dar in acelasi timp reuseste sa se apropie de paciente. La Medlife la usa de cate ori merg la consult pacientele vorbesc foarte frumos despre dansul.

Dr. Iliescu Marian
De Cristea Gabriela pe 10 Mai 2013

Subscriu la ceea ce ai scris. Dr. Marian Iliescu este un super doctor. Acum este la Medlife - clinica din Calea Grivitei. Este un medic serios, sarmant si foarte bine pregatit profesional.

Respect
De Ion elisabeta pe 09 Aprilie 2013

Un doctor foarte, foarte bun. Il respect pentru ceea ce face, sunt multumita 100/% de domul doctor. Recomand tuturor doamnelor si domnisoarelor sa mearga la dansul. Felicitari ca isi respecta profesia.

Dr. Iliescu Marian
De Maria77 pe 02 Martie 2012

Este un doctor foarte bun. Eu am fost la dr Iliescu Marian pentru o problema la san, mi-a placut foarte mult de dansul. Acum lucreaza la Medlife. M-a operat acolo de un fibroadenom. Plus conditiile unui spital privat sunt de nota 20. Totul a costat in jur de 25 milioane, cred ca si la stat daca ma operam eram tot pe acolo.

Dr. Iliescu Marian
De Silvia parvu pe 25 Mai 2011

Este un medic foarte bun. Sunt operata de dumnealui si sunt foarte bine, un medic de nota 10.

Dr. Iliescu Marian
De Ion florina pe 08 Februarie 2011

Un doctor de nota 10.

Dr. Iliescu Marian
De Anonim pe 11 Decembrie 2010

Pe mine m-a operat (conizatie) dupa operatie nu am avut nici o problema ma simt bine asta dupa ce m-am chinuit 1 an de zile la un alt doctor care ma tot pus sa fac fel si fel de tratamente pentru rana pe col, dar in loc sa-mi treaca mai rau se agrava si m-am hotarat si m-am dus la domnul Iliescu care mi-a zis din prima ce trebuie facut. Nu m-a mai pus sa urmez niciun tratament, bineinteles i-am explicat si aratat analizele facute inainte dar a luat hotararea rapid, ce si cum trebuie facut fara sa o mai lungeasca. Ar mai fi de spus, dar va rapesc prea mult timp, ideea e ca mie mi sa parut ca stie ce are de facut fara sa se gandeasca sa-ti dea impresia ca nu stie ce ai. E bun.

Dr. Iliescu Marian
De Raluca pe 19 Noiembrie 2010

Datorita domnului dr. Iliescu Marian am 2 baieti minunati. Dupa ce in 2004 am pierdut o sarcina, dansul m-a ajutat moral sa trec peste aceasta experienta neplacuta si in 2005 am ramas insarcinata cu primul baiat. Mi-a urmarit sarcina pe toata perioada ei si cand am nascut a fost langa mine si m-a ajutat, chiar daca l-am sunat la 4 AM. Cu al 2-lea copil am ramas insarcinata imediat si la fel s-a purtat exemplar. Dupa ce am nascut a plecat direct la aeroport in concediu. Multa sanatate din partea mea.

Dr. Iliescu Marian
De Gaby2009 pe 27 August 2010

Am nascut si eu cu dansul, numai laude ii aduc. Este foarte bun, bland, rabdator si are mana usoara. Multe complimente.

Contact Dr. Iliescu Marian

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache , 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari