Dr. Iliescu Dominic
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Iliescu Dominic

Dr. Iliescu Dominic Gabriel medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Iliescu Dominic Gabriel medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

ecografie;
colposcopie;

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

program cabinet:
marti: 14:00 - 21:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0251.502.200

Ai folosit serviciile Dr. Iliescu Dominic?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic deosebit
De STOICA TATIANA pe 04 Martie 2017

Un doctor cum rar intalnesti.

Un medic pe care ti l-ai dori pentru mama ta, pentru sora ta sau pentru cea mai buna prietena
De G pe 22 Iunie 2015

Un medic adevarat. Un om extraordinar. Oricat de banal ar suna, sa ii dea Dumnezeu sanatate! Mare om! Felicitari! :)

Dr. Iliescu Dominic
De Ileana pe 15 Februarie 2013

Este un medic deosebit! Pe data de 31 decembrie la ora doua dimineata am sangerat, eram insarcinata in 38 de saptamani, l-am sunat pe dl dr. Iliescu Dominic care mi-a spus sa merg de urgenta la spital si sa-l tin la curent de acolo. Colegii domnului l-au informat despre investigatile facute si i-au comunicat ca inima copilasului meu nu mai batea constant. Intr-o jumatate de ora a fost prezent la spital si m-a operat pentru a nu i se intampla ceva copilasului meu. Trebuie sa mentionez ca dl dr.Iliescu pleca din localitate dimineata pentru a face revelionul in alta parte si cu toate astea a venit si m-a operat! Nu stiu cati medici ar fi facut asta?! Lui ii datorez faptul ca am un copil sanatos! Multumesc!

Exceptional
De Tanasoiu simona pe 24 Mai 2012

Este un medic foarte bun, mi-a supravegheat sarcina si am nascut cu el. Nota 10 la tot! Il recomand cu incredere.

Este un doctor excelent!
De Cami pe 11 Martie 2011

Un bun ecografist si o persoana deosebita. Il recomand cu incredere.

Dr. Iliescu Dominic
De Alice pe 04 Martie 2011

Este un doctor cum rar mai intalnesti.

Contact Dr. Iliescu Dominic

Adresa

Tabaci, 1, Dolj, Craiova

Telefon 0251.502.200
Site www.scjuc.ro
Email scjuc.craiova@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari