Dr. Ilie Daniela
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ilie Daniela

Dr. Ilie Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Dr. Ilie Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie I

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139

Ai folosit serviciile Dr. Ilie Daniela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand Dr. Ilie Daniela
De Elena pe 24 Ianuarie 2018

Am fost de cateva ori la dansa. Este un doctor excelent si il recomand cu incredere la orice femeie. O doctorita foarte bine pregatita cu multa experienta.

Dr ilie daniela
De Mirela pe 18 Decembrie 2017

Un medic de nota 20,o recomand cu mare drag,Pt mamicile interesate sa nasca natural este pro nastere naturală,se intervine chirurgical doar daca sunt riscuri ,Cand am fost eu internată în spital fiind însărcinată în 37 săptămâni o altă mamica a cerut cezariana iar doamna dr ia spus că nu se atinge de ia ,ca pt ea este foarte usor so opereze dar nu are sens pt ca poate naște natural.

RECOMAND CU ÎNCREDERE
De Alexandra pe 24 Mai 2017

Doamna doctor mă luat în evidență de la 7luni jumătate în evidență venid din Spania . Nu sunt destule cuvinte de mulțumire pentru îngrijirea acordat și seriozitate de care a dat dovadă Doamna doctor . Asta sa întâmplat în anul 2014 care a rezultat și nașterea fetițe mele de 2 ani și 7 luni acum ,nu sa putut să nasc natural din cauza mea și să intervenit chirurgical. Ii mulțumesc pentru îngrijirea acordată în timpul internări atât cât și după expirarea și acum tot Doamna doctor ete medicul meu ginecolog 👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍

Experienta groaznica
De Pacient dezamagit pe 19 Februarie 2016

Citisem si eu o suma de comentarii favorabile doamnei doctor. Cu toate acestea, experienta cu acest medic m-a lasat cu sechele puternice. Am mers initial pentru un control de rutina si m-a diagnosticat cu o rana pe col atat de mare incat era vizibila cu ochiul liber, spunea dumneaei. Prin urmare, a zis sa ma apuc direct de tratament si sa nu mai pierdem timpul cu analize care sa confirme presupusa rana. Mi-a dat vreo cinci medicamente si m-a avertizat sa nu am contact sexual si sa vin peste o saptamana la consult, promitandu-mi ca rana se va rezolva in acest timp. I-am cerut doamnei doctor sa imi ofere numarul dansei de telefon, in caz ca apareau complicatii. Dumneaei m-a refuzat si mi-a spus ca nu vrea sa fie deranjata de pacienti. M-am intors la o saptamana, dupa ce urmasem tratamentul. Mi s-a spus ca rana este intr-o stare groaznica si imi va schimba tratamentul, dandu-mi un program de medicatie de urmat pentru aproximativ o luna, dupa care urma sa vin la control. Am intrebat din nou despre raporturile sexuale. Raspunsul dansei m-a surprins: "Dar normal ca ai voie sa faci sex, ce intrebare e asta?". Sa mai spun ca fiecare vizita la dansa a fost extrem de rapida, iar comportamentul dansei extrem de expeditiv? Sa mai spun ca dansa a omis sa ma avertizeze ca folosirea ovulelor in paralel cu prezervativul poate duce la degradarea prezervativului si, implicit, la o sarcina nedorita? Norocul meu...si al dansei...de altfel...a fost ca doamna de la farmacie mi-a dat si prospect (fara cutie, insa) la unele dintre ovule si am vazut. Sa mai spun ca in loc sa ma intrebe despre simptome sau antecedente doamna doctor vorbea cu asistenta dansei despre mancaruri? In final, au trecut lunile, vreo patru la numar, iar doamna doctor nu mi-a mai recoltat analizele care sa dovedeasca rana pe col, tot chemandu-ma la consultatii periodice si schimband tratamentul. Apoi am mers la alt doctor, care mi-a facut toate analizele si mi-a explicat ca o rana pe col nu se vindeca asa, cu una, cu doua, si ca era imposibil ca ceva vizibil cu ochiul liber sa se fi vindecat atat de repede. Doamna doctor la care am fost dupa doamna Ilie mi-a explicat ca toata medicatia pe care mi-a dat-o doamna Ilie mi-a zguduit complet organismul si ca a fost enorm de mult pentru varsta si greutatea corpului meu. Acum lupt cu o infectie localizata in alta parte a corpului de luni bune, iar doctorii nu stiu ce sa imi mai prescrie, iar eu suspectez ca socul cu antibiotice, medicatia pe care mi-a dat-o atatea luni in sir in cantitati enorme doamna doctor Ilie este cea care mi-a zdruncinat sistemul imunitar in asa masura. Am fost extrem extrem de dezamagita de aceasta doctorita si sper sa nu fiti puse in situatia in care sa trebuiasca sa ajungeti la acest medic. Parerea mea este ca in tot acest timp a incercat doar sa ma castige ca pacient. A avut un comportament si un plan de tratament inacceptabil!

Dr. Ilie Daniela
De Flori pe 13 Ianuarie 2016

Este cel mai bun doctor am 2 cezariene prima nu este de dansa este de un alt dr. Nu ii dau nume dar si.a batut jok si i.am dat o gramada de bani dar nu l.am vazut odata sa vina in vizita.in schimb doamna dr. Ilie nu trecea o zi sa nu vina o recimand tuturor o femeie de nota 10

Dr. Ilie Daniela
De Alexandra pe 22 Februarie 2013

Super de doctora, am 2 cezariene si un sterilet pus de aceasta doctor, nu mai este nimeni ca dansa, mai rar asa ceva, se ocupa de tine, isi da interesul, eu am fost cat pe aci sa pierd sarcina si datorita ei am nascut un baiat superb de 3,100. Am mers pe mana ei si a fost bine, recomand tuturor gravidelor care cauta un doctor bun, care nu face diferenta, nu iti cere bani, foarte buna!

Recomand
De Anonim pe 09 August 2011

Cel mai bun medic din Slatina!

Dr. Ilie Daniela
De Adelina pe 27 Martie 2011

Valentina, te rog sa-mi explici mai detaliat cum este doamna Ilie ca dr? Eu sunt insarcinata si imi caut un medic pentru urmarire sarcina. Cum se poarta? Ai nascut tu sau vreo cunostinta cu ea? Este pro nasteri naturale? Astept un raspuns. Multumesc.

Dr. Ilie Daniela
De Barbu valentina pe 06 Martie 2011

D-na Dr. Ilie Daniela m-a ajutat cand mi-a fost mai greu. Putini doctori mai sunt ca ea. Stie foarte bine sa comunice cu oamenii, si sa-i indrume ceea ce este bun pt noi. O apreciez foarte mult pt ceea ce face. Este un doctor de succes, si ii multumesc ca exista.

Contact Dr. Ilie Daniela

Adresa

Crisan, 9-11, Olt, Slatina

Telefon 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139
Site www.spjslatina.ro
Email spjslatina1@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari