Dr. Iancu Doina
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Iancu Doina

Dr. Iancu Doina, medic primar obstetrica-ginecologie, competenta ecograf.

Dr. Iancu Doina, medic primar obstetrica-ginecologie, competenta ecograf.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Elena Doamna Iasi

0232.210.390, 0232.210.396

Ai folosit serviciile Dr. Iancu Doina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Specialist
De Bogdan pe 06 Octombrie 2014

Datorita doamnei doctor avem doi copii sanatosi. A fost langa noi de la prima luna pana la nastere. Respect pentru munca depusa.

Specialist
De Bogdan pe 06 Octombrie 2014

Datorita doamnei doctor avem doi copii sanatosi. A fost linga noi de la prima luna pana la nastere. Respect pentru unca depusa.

Face si cezariana?
De G. Mama pe 28 Ianuarie 2014

Dr. Iancu, te asista pe timpul sarcinii? Face si cezariana?

Astept un raspuns.

Merci

Un specialist foarte bun
De Simona pe 28 Septembrie 2013

Eu am fost la doamna dr. Doina Iancu si e un medic foarte bun si tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Este un profesionist.

Dr. Doina Iancu
De Andreea G. pe 21 Iunie 2011

Am fost la doamna doctor la recomandarea unei prietene si am fost foarte multumita de doamna dr. Doina Iancu. O recomand cu caldura si tin sa ii multumesc pe aceasta cale.

Dr. Iancu Doina
De Cristina pe 28 Aprilie 2011

Buna ziua. Am fost la dna doctor Iancu Doina si am fost foarte multumita! Este un medic cu experienta si de un profesionalism extrem. Va recomand sa mergeti cu incredere este foarte prietenoasa si amabila! Aveti incredere!

Dr. Iancu Doina
De Ramona pe 26 Martie 2011

Dr. Iancu Doina este un medic foarte bun, cu experienta. Chiar daca este mai directa asta nu are nici o legatura cu serviciile medicale care le ofera. O recomand cu incredere.

Dr. Iancu Doina
De Ana pe 06 Decembrie 2010

E un medic foarte bun, eu de ani de zile, 20 ca nr, sunt pacienta ei si este un dr. cu care te simti in siguranta, nu banii vorbesc, ci calitatea actului medical.

Dr. Iancu Doina
De Mihaela pe 30 Iunie 2010

Nimeni nu a fost tratat de dr. Iancu? Banii vorbesc, e foarte schimbatoare, ca si vantul.

Contact Dr. Iancu Doina

Adresa

Elena Doamna, 49, Iasi, Iasi

Telefon 0232-210.390
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari