Dr. Hrubaru Narcis
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Hrubaru Narcis

Doctor Narcis Hrubaru, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Timisoara, medic ginecolog sef de sectie.

Doctor Narcis Hrubaru, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Timisoara, medic ginecolog sef de sectie.

medic ginecolog

ginecologie

Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Timisoara

Ai folosit serviciile Dr. Hrubaru Narcis?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

excrlent
De Orxac ramona pe 08 Martie 2015

Un adevarat profesionist!

Dr. Hrubaru Narcis
De Nedelcu elena pe 18 Martie 2011

Numai cuvinte de lauda pentru domnul Hrubaru, am nascut cu el si nota 10. Acum sunt insarcinata si tot la el merg la consultatii.

Dr. Hrubaru Narcis
De Dragoslava pe 07 Martie 2011

Un medic excelent.

Dr. Hrubaru Narcis
De Aurelia pe 03 Noiembrie 2010

Merg la consultatii cu cea mai mare placere. Nu astepti ca in orasul meu. Iti vorbeste foarte frumos. Nu incepe consultatia pana nu iti face o consiliere. As sfatui ca toate gravidutele sa mearga la domn dr. Hrubaru. Nu ar fi dezamagite deloc.

Dr. Hrubaru Narcis
De Aurelia pe 03 Noiembrie 2010

Nu am cuvinte, dupa parerea mea este cel mai bun doctor, daca il intalneam pe la varsta de 24 ani mergeam la consultatii de la bun inceput la el. Aveam un copil mare acum. Ca doctor ginecolog - toate calitatile bune.

Contact Dr. Hrubaru Narcis

Adresa

Bd. Iosif Bulbuca , 10, Timis, Timisoara

Telefon 0356-433111
Site www.hosptm.ro
Email judetean@hosptm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari