Dr. Hodovanu Marillena
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Hodovanu Marillena

Dr. Hodovanu Marillena asistent universitar, medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Hodovanu Marillena asistent universitar, medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie II

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Hodovanu Marillena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Hodovanu Marillena
De Adriana pe 28 Ianuarie 2011

Si eu am facut tratament cu doamna doctor sa raman insarcinta si am un copil minunat. Tratamentele sunt de durata,sunt multi pasi de urmat. Trebuie sa aveti rabdare. Am facut cezariana si operatia e opera de arta. E un om minunat, as mai fi facut copii de dragul dumneaei.

Dr. Hodovanu Marillena
De Adina pe 02 Decembrie 2010

Nu stiu daca sa continui cu dansa, eu incerc de 2 ani sa raman insarcinata.

Dr. Hodovanu Marillena
De Adina pe 02 Decembrie 2010

Te rog spune-mi daca dr. Hodovan e un medic bun, pentru ca eu sunt la inceput cu dansa.

Dr. Hodovanu Marillena
De SIMA MONICA LORENA pe 05 Aprilie 2010

Am nascut prin cezariana cu dna doctor, am o operatie foarte reusita, nu se mai cunoaste taietura absolut deloc. Multumesc doamna doctor. Dumnezeu sa va dea sanatate si putere de munca!

Contact Dr. Hodovanu Marillena

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!