Dr. Has Lucia Terme
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Has Lucia Terme

Dr. Has Lucia Terme medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

Dr. Has Lucia Terme medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Athena Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.270.000

Ai folosit serviciile Dr. Has Lucia Terme?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Mare atentie!!!
De LAN pe 05 Februarie 2019

Aceasta Dr Lucia i-a spus surorii mele s-a faca avort pentru pe motivul urmator: fat oprit din evolutie, dar sora mea a ascultat si o adoua parere inainte de a face crima si vreau sa va spun ca astazi a nasut un baietel sanatos. Oare sa fie o eroare din cauza aparaturilor perimate? Cine stie?! Bine ca nu i-a ascultat sfatul. Doamne ajuta la toata lumea!

Dr. Has Lucia Terme
De Bianca pe 25 Aprilie 2011

Dragi mamici cu siguranta d-na doctor este omul potrivit pt aceasta meserie mai ales daca este vorba de viata copilului si a mamei. hipocrate Nu are dreptate in ceea ce o priveste!
Mi-am permis sa fac corectiile exact pe text, pentru ca e mult mai logica fraza! Draga Adina cred sincer ca chiar nu sti despre ce doctor vorbesti, dar e foarte usor sa denigrezi!

Dr. Has Lucia Terme
De Ariana pe 22 Aprilie 2011

@Adina ai fost cumva pacienta doamnei doctor de tragi asemenea concluzii? Pana acum trei suntem trei mamici aici multumite de doamna doctor. Din pacate internetul da oricum posibilitatea de a ponegri numele unui om. Femeia asta a invatat ca sa devina doctor. Repet are drag de meserie si de oameni. Recent mi-a decedat tatal. A fost internat la Clinicile Noi la sectia de Oncologie. Acolo ni s-au pretins bani si am fost tratati mizerabil. Cat am fost insarcinata datorita doamnei doctor nici cat am fost internata la spitalul Odobescu pt o mica problema nu m-am simtit prost pt ca a fost mereu alaturi de mine.

Terminati cu acuzatiile pline de neadevar si mizerie!

Dr. Has Lucia Terme
De Adina pe 28 Martie 2011

Dragi mamici cu siguranta d-na doctor nu este omul potrivit pt aceasta meserie mai ales ca este vorba de viata copilului si a mamei hipocrate are perfecta dreptate in ceea ce o priveste

Dr. Has Lucia Terme
De Adela pe 12 Martie 2011

Am nascut la spit. Athena cu doamna doctor. Sunt foarte multumita. Este un om deosebit si cu suflet mare.

Dr. Has Lucia Terme
De Bianca pe 21 Decembrie 2010

Asa cum spunea si Ariana, doamna doctor este un om cum putini mai intalnesti in Romania, merita tot respectul, admiratia si evident din partea celor ca Hipocrate, scuzele de rigoare. Daca voi mai face 100 de copii cu siguranta toti vor fi supravegheati de la inceput pana la sfarsit de d-na doctor. Deci mamicilor, d-na doctor este cu siguranta un doctor pe mana careia puteti sa va lasati atat dvs ca viitoare mamici cat si bebelusi care urmeaza sa se nasca fara nici un risc. Nu stiu de ce acest Hipocrate prefera sa denigreze un om integru, cu bun simt si mai ales responsabilitate, ma depaseste. Este foarte atenta in tot ceea ce face, nu cere bani si supravegheaza uneori cu o atentie exagerata fiecare minuta, ora, sapt, luna din cele 9! Nici eu nu am avut o sarcina usoara si eu am nascut cu cezariana si nu au fost deloc probleme, si am nascut la Odobescu nu la privat.

Dr. Has Lucia Terme
De Ariana pe 20 Decembrie 2010

Si eu am sa povestesc experienta mea de mamica fericita a carei sarcina a fost supravegheata de la inceput pana la sfarsit de aceasta doamna doctor. Este un om extraordinar. Isi iubeste meseria si are drag de pacienti.Am fost o graviduta panicoasa,am avut o sarcina grea dar doamna doctor m-a ajutat sa ii fac fata si sa ma bucur de minunea care se contura in viata noastra. Niciodata dar niciodata nu a pretins vreun ban. Eu am avut sansa sa nasc la spitalul Athena.Dar prietena mea a nascut la spitalul Odobescu unde doamna doctor a fost alaturi de ea fara sa ii pretinda bani. Mi se pare o nerusinare sa se ponegreasca numele doamnei doctor in felul asta.

Pentru Caliope
De Hipocrate pe 24 Noiembrie 2010

Se vede ca nu ai prins ideea, mesajul meu era doar o atentionare, si nici decum nu ma bucuram, de unde ai tras concluzia asta, ai citit printre randuri, si inca ceva, tu nu ai de unde sa sti reactile doctoritei si marturiile acesteia dupa nastere, poate daca nu ai fi tu in cauza si acum incerci sa dregi busuiocu. Ps. nu are relevanta ca sunt barbat sau femeie.

Dr. Has Lucia Terme
De Lavinia pe 21 Noiembrie 2010

Daca tu onsideri ca ceea ce sa intamplat cu aceasta mamica e un lucru bun si ca nu e o greseala medicala inseamna ca ai nevoie de un control urgent la pshiholog. Un cunoscator al cazului.

Dr. Has Lucia Terme
De CALIOPE pe 17 Noiembrie 2010

De cand un barbat pe nume Hipocrate(chiar daca are legatura cu medicina) urmareste discutiile dintre femei, viitoare mamici sau proaspete mamici. Cunosc cazul, fiind vecina in salon cu doamna, care a nascut cu doamna doctor. Sunt multe necunoscute intamplarile nefericite in medicina si nu este frumos sa te bucuri de necazul altuia "mai Hipocrate". Daca porti acest nume, ar putea sa fii si medic, si sa cunosti mai bine necazurile acestea. Dumnezeu sa te fereasca de intamplarile nefericite in profesia medicala. O proaspata mamica.

Contact Dr. Has Lucia Terme

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Telefon 0256.270.000
Site www.athenahospital.ro
Email contact@athenahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari