Dr. Haradja  Horatiu  Alexandru
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Haradja Horatiu Alexandru

Dr. Haradja Horatiu Alexandru, medic specialist obstetrica - ginecologie, Spital Medicover Bucuresti.

Dr. Haradja Horatiu Alexandru, medic specialist obstetrica - ginecologie, Spital Medicover Bucuresti.

obstetrica - ginecologie;

obstetrica - ginecologie;

Spital Medicover

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.304.13.00 / 021.9896

Ai folosit serviciile Dr. Haradja Horatiu Alexandru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Îl recomand cu încredere!
De Spoiala Elena pe 02 Martie 2017

Sunt însărcinată în 31 săptămâni, sarcina monitorizata de către dl doctor Haradja cu mare atenție și devotament. Îl recomand cu încredere deoarece dl doctor este un profesionist, explica pe înțelesul tuturor, analizează în detaliu fiecare situație și găsește întotdeauna soluția optima de rezolvare.
Mergeți cu încredere, sunteți pe mâini bune!

NOta 10
De Avram Alexandra pe 19 Ianuarie 2017

Am ajuns din intamplare la domnul doctor Horatiu Haradja si mi a placut foarte mult de dansul,mi a vorbit deschis explica totul si este foarte dedicat muncii sale si da dovada de foarte multa seriozitate datorita ascestor lucruri am ramas pacienta dansului,am nascut cu dansul un baietel sanatos si operatia mea de cezariana nici nu se cunoaste !sunt pacienta dansului si acum dupa ce am nascut este eu super om si doctor Felicitari

Îl recomand cu caldura!
De Gabriela pe 07 Decembrie 2016

M-am programat întâmplator la dr. Haradja pentru o consultație Hifu. Discuțiile au fost foarte deschise, eu anterior vizitasem mai mulți medici întrucât situația mea medicală este complexa. Am fost deosebit de mulțumită încă de la prima consultație, întrucât mi-a răspuns la toate întrebările, mi-a oferit foarte multe detalii argumentate medical și mi-a insuflat foarte multă încredere in ceea ce capacitatea ai competentă dumnealui profesională. Este foarte sincer, profesionalist și analizează toate metodele prin care sa poată fi rezolvată problema medicală a pacientei.

De horatiu Haradja
De Dana pe 07 Septembrie 2016

Un medic extraordinar! Il recomand cu încredere!

multumiri
De Nicoleta pe 23 Decembrie 2015

Acum doua saptamani am fost opetata de un doctor extraordinar: dr. Horatiu Haradja. Nu am intalnit pana acum un doctor care sa se ocupe de un pacient cu atata daruire si profesionalism. Te vindevi doar auzindu-l vorbind. Am fost foarte multumita de dl. doctor si il recomand din toata inima. Multumesc fl doctor.

Dr. Haradja Horatiu Alexandru
De Cecile pe 24 Septembrie 2013

Dl Dr are garzi si la Sf Pantelimon. Impresia per total este buna, desi are un dezavantaj: nu este dr. cu drepturi depline la Medicover. Prin urmare, desi abonamentul meu acopera ecografiile m-am trezit ca sunt trimisa la o clinica particulara ca el sa poata efectua ecografia.

Contact Dr. Haradja Horatiu Alexandru

Adresa

Pechea, 8, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartierul Aviatiei, Bucuresti;
Telefon 021.304.13.00 / 021.9896
Site wwww.spitalulmedicover.ro
Email office@medicover.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari