Dr. Hanas Laura
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Hanas Laura

Dr. Hanas Laura medic specialist de obstetrica - ginecologie, Policlinica Sanitas Timisoara.

Dr. Hanas Laura medic specialist de obstetrica - ginecologie, Policlinica Sanitas Timisoara.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica Sanitas Timisoara

program policlinica:
luni – vineri: 08:00 – 20:00;
sambata: 08:00 - 14:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.446.337 / 0729.108.759

Ai folosit serviciile Dr. Hanas Laura?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Exceptionala!
De Alexandra pe 19 Ianuarie 2018

Este o doamna desavarsita si in egala masura un profesionist. O recomand cu mare drag! Este genul de medic care iti explica in amanunt orice procedura sau analiza pe care o recomanda, are grija de pacientii dumneaei si isi da tot interesul.

Dr Laura Hanas
De Alexandra pe 06 Martie 2017

Un medic extraordinar. Este foarte dedicata muncii dumneaei, atenta si rabdatoare cu pacientele si explica orice situatie pe intelesul tuturor. Dumneaei imi urmareste sarcina de 32 de saptamani deja si am mai incredere ca si nasterea va fi in regula, gratie experientei doamnei dr.

Dr. Hanas Laura
De Cristina pe 05 Martie 2011

E un medic de 5 stele, o super doamna si un specialist extraordinar.

Dr. Hanas Laura
De Folcut alexandra pe 29 Ianuarie 2011

Este un medic extraordinar din toate punctele de vedere.

Contact Dr. Hanas Laura

Adresa

Liege, 4A, Timis, Timisoara

Reper Calea Aradului (in spatele Pietei Verzi)
Telefon 0256.446.337 / 0729.108.759
Site policlinica-sanitas.ro
Email contact@policlinica-sanitas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari