Dr. Hagicalil Erghin
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Hagicalil Erghin

Dr. Hagicalil Erghin medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Hagicalil Erghin medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Romar Medical Dristor

program clinica: 07:30 - 19:30

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.327.66.05 / 021.327.66.06 / 0723.11.88.61

Ai folosit serviciile Dr. Hagicalil Erghin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr hagicalil
De Laura pe 20 Decembrie 2017

Este o jigodie care nu isi respecta salariații, nu ii plateste, foloseste produse de proasta calitate in laborator doar ca sa scoata bani si de aceea rezultatele ori ies prost ori sunt modificate "manual" ca sa iasa bine pe hartie!!!

Cea mai buna
De Pletea Ana Maria pe 14 Iunie 2012

Domnul dr. Hagicalil este in primul rand un on extraordinar, un om bun care stie sa te asculte si vorbeste foarte frumos si cu un ton cald si bland. Se comporta exemplar si e foarte atent cu pacientele. Eu sunt pacienta dansului de 4 ani si la cate probleme am avut
mi-a gasit remedii, iar acum in aproape o luna, voi devenii mamica si nu am avut probleme cu sarcina datorita acestui medic secial. Mergeti cu incredere la dansul si nu veti regreta.

Dr. Hagicalil Erghin
De Alina pe 12 Ianuarie 2011

Domnul doctor este un medic extraordinar. Mergeti cu incredere la domnul dr. Hagicalil.

Dr. Hagicalil Erghin
De Daniela pe 13 Decembrie 2010

Un medic deosebit, o persoana speciala, mergeti cu incredere la Romar la domnul doctor Hagicalil.

Dr. Hagicalil Erghin
De Cristina Maria pe 20 August 2010

Medic si om deosebit. Mergeti cu incredere.

Dr. Hagicalil Erghin
De Cristina Maria pe 23 Iulie 2010

Mergeti cu toata increderea la dl. dr. Hagicalil.

Dr. Hagicalil Erghin
De Daniela pe 27 Iunie 2010

Domnul dr. Hagicalil este un om si un medic fantastic, de milioane. Apelati cu toata increderea la serviciile dlui dr. Hagicalil.

Dr. Hagicalil Erghin
De Nicolae mariana mihaela pe 24 Iunie 2010

Un om si medic excelent.

Contact Dr. Hagicalil Erghin

Adresa

Mihai Bravu, 428, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Metrou: Statia Dristor
Ratb : Tramvai 34, 15
Telefon 021.327.66.05 / 021.327.66.06 / 0723.11.88.61
Site www.romar.ro
Email dristor@romar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari