Dr. Grou Tania Luminita
28 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Grou Tania Luminita

Dr. Grou Tania Luminita medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Profesor Dr. Panait Sirbu.

Dr. Grou Tania Luminita medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Profesor Dr. Panait Sirbu.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Profesor Dr. Panait Sirbu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.12.81 / 021.316.12.83

Ai folosit serviciile Dr. Grou Tania Luminita?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Apelati cu incredere
De Camelia pe 27 Octombrie 2017

Ne-am cunoscut la spitalul Caritas si pot spune ca dansa a fost prima care mi-a depistat endometrioza desi am fost la mai multi medici in acea perioada. Nu am nimic de reprosat D-nei Doctor si nu pot decat sa-i multumesc pentru tot.

D.na doctor excelenta
De Cristiana gherzu pe 31 August 2016

Va multumesc din suflet,va apreciez, tot respectul!!o puteti gasi la hyperclinica Medlife-Bucuresti!Toata increderea!! sanatate

Despre dr grou tania
De Monica pe 05 Iulie 2016

Doamna dr grou tania o stiu de cind lucra la caritas impreuna cu regretatul dr sandu florea cine vb de dinsa urit este un om nebun.este o dr super si buna la suflet.va rog mult spuneti-mi si mie unde o pot gasi pe doamna doctor unde mai lucreaza

Recomand
De S pe 20 Mai 2016

Pana acum amavut experiente placute cu dna dr Grou. A fost foarte calma, mi-a explicat tot ce am intrebat.

Un doctor de milioane
De Cristiana georgiana pe 13 Noiembrie 2015

Un doctor care iti raspunde la toate intrebarile, si profesionist, nu intru cu frica in cabinet, cum poate o faceam inainte cu alti medici! va multumesc din suflet C

Alegeti-va alt medic
De ABC pe 07 Noiembrie 2015

Am fost la dna doctor pentru ca am ramas insarcinata si mi-a spus sa fac avort pentru ca am luat niste pastile pe baza de plante fara sa se fi uitat pe prospectul respectivelor pastile si mi-a mai spus si ca sarcina ar fi oprita din evolutie.
Am consultat ulterior un alt medic care mi-a spus ca respectivele pastile nu au afectat cu nimic sarcina si ca aceasta nici nu este oprita din evolutie.
Comportamentul doamnei lasa mult de dorit.

Un medic exceptional
De Raluca pe 20 Februarie 2015

Este un medic foarte bun, calm, coerent in explicatii si un excelent profesionist. O recomand cu drag!

Dr. Grou Tania Luminita
De Cristina pe 11 Februarie 2015

Am fost la doamna doctor Tania Grou de 3 ori in urma unui papanicolau si altor analize suplimentare deoarece am avut rezultat ASC-US si rana pe col.Am ramas cu un gust amar deoarece m-a tratat ca pe un animal si m-a speriat foarte tare dandu-mi de inteles ca am cancer si trebuie sa mi se faca histerectomie. Datorita felului in care am fost tratata am schimbat medicul si acum sunt in regula si nu era nici vorba de histerectomie ci de un erad si rana tinuta dub control. Acum sunt ok insa am ramas cu sechele in urma controlului la dna Grou.

medic exceptional
De Mihaela pe 13 Ianuarie 2015

Am cunoscut-o pe d-na doctor cand lucra la Spitalul Caritas. Eram la prima consultatie ginegologica, foarte speriata si ingrijorata din cauza motivelor medicale care m-au determinat sa merg la medic.
Nu numai ca mi-a vindecat o rana pe col, foarte urata, dar mi-a explicat multe lucruri despre rana pe care o aveam, mi-a prescris un tratament care a dat rezultate . Este o persoana foarte calma, medic profesionist, care stie sa comunice cu pacientul.
In prezent este medicul meu, chiar daca locuiesc la 65 km de Bucuresti.

Dr. Grou Tania Luminita
De Xyz pe 28 Iunie 2014

Am fost la dansa la Medlife, luand in considerare opiniile favorabile gasite mai jos. Recunosc ca am ramas dezamagita, n-am reusit sa comunicam, toata consultatia a fost maraton, nici urma de bunavointa sau atitudine pozitiva. Nu mi-a dat sansa sa o intreb absolut nimic. Poate avea o zi proasta sau era grabita, dar eu n-am nicio vina. Am plecat cu gandul ca nu ma mai intorc, imi caut alt medic.

Contact Dr. Grou Tania Luminita

Adresa

Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83
Site www.spitalpsarbu.ro
Email office@spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!