Dr. Grigoriu Corina
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Grigoriu Corina

Dr. Grigoriu Corina medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, supraspecializare in infertilitatea cuplului.

Dr. Grigoriu Corina medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, supraspecializare in infertilitatea cuplului.

medic primar doctor in stiinte medicale,

sectia clinica obstetrica-ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Grigoriu Corina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic PROFESIONIST
De Iacob Majda pe 20 Februarie 2012

Doamna Dr. Grigoriu Corina este un om de incredere si un medic profesionist, am nascut primul meu copil cu doamna doctor fara probleme sau complicati, mereu ma ajutat si a avut rabdare sa imi explice ce am de facut , sunt pacienta doamnei doctor de 6 ani,de curand ma operat si totul a decurs normal si fara probleme, sunt foarte multumita de dansa si ma duc cu drag de fie care data este nevoie.
Ma bucur ca in tara au mai ramas medici pe care putem sa avem incredere

Dr. Grigoriu Corina
De Denisa pe 21 Ianuarie 2012

M-a vazut ecografic cand sarcina ar fi trebuit sa aiba 8 saptamani si mi-a zis "Felicitari sunteti insarcinata". Atunci era oprita in evolutie de 3 saptamani! LA 3 zile am inceput sa sangerez abundent, am sunat-o, nu mi-a raspuns la telefon si cand, intr-un final, am reusit sa o gasesc prin spital (eu fiind cu sangerari continue) m-a chiuretat fara anestezie! Poate a fost ecograful neprofesional, poate, poate, insa parerea mea este ca a uitat de ce este medic. Are prea multe paciente. Probabil ati avut sarcini fara probleme cele care ati scris mai jos.

Dr. Grigoriu Corina
De ANAMARIA pe 08 Septembrie 2010

Un medic profesionist si un om extraordinar!

Medic, om si femeie
De Andreea pe 11 Mai 2010

Am nascut 2 copii cu doamna doctor si am fost si operata de dansa si am fost foarte multumita de fiecare data. Imi este foarte draga personal.

Dr. Grigoriu Corina
De Cristina pe 16 Aprilie 2010

Cel mai bun medic!

Dr. Grigoriu Corina
De Emilia pe 13 Aprilie 2010

Este o profesionista din toate punctele de vedere cu un suflet minunat.

Contact Dr. Grigoriu Corina

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!