Dr. Grama Marinela Aurelia
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Grama Marinela Aurelia

Dr. Grama Marinela Aurelia medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Grama Marinela Aurelia medic primar obstetrica ginecologie.

medic primar obstetrica ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Ai folosit serviciile Dr. Grama Marinela Aurelia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

comentariu
De Nadia pe 10 Decembrie 2015

Un doctor dur verbal si rece fata pacient ! De curand am fost la dansa si am avut o cadere nervoasa din cauza fricii si in loc de o vorba blanda am primit critici precum as fi buna sa dau la teatru !urat f urat !Asta in loc de un pahar cu apa!mai avem mult sa atingem performanta dr de afara prin respect si blandete fata de pacient!Eu, am fost dezamagita de aceasta dna dr !

Un docto ok din toate punctele de vedere
De Brinza pe 17 August 2015

Multumesc din suflet doamnei doctor,

Un om cu suflet de milioane
De Slaniceanu Mihaela pe 08 Aprilie 2014

Inca o data ii multumesc ca m-a ajutat sa aduc pe lume o minunatie de copil.

100% ok
De Madalina pe 15 Mai 2012

Este o doctora foarte draguta si m-a surprins placut. Am fost de curand la ea, mai exact prin februarie sa fac primul avort ( din viata mea si sper si ultimul ) la 7 - 8 saptamani si a fost foarte ok, s-a purtat deosebit de frumos cu mine nu ca alti medici care te iau la zor, anestezia a fost ok, nu am simtit absolut nimic.O recomand cu placere.

Dr. Grama Marinela Aurelia
De Mirela pe 03 August 2010

Este un medic foarte bun si o persoana deosebita.

Dr. Grama Marinela Aurelia
De Alina pe 06 Aprilie 2010

Este o persoana minunata si un doctor de exceptie.

Contact Dr. Grama Marinela Aurelia

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Gemenii
Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari