Dr. Gradinaru Delia
27 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gradinaru Delia

Dr. Gradinaru Delia medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Gradinaru Delia medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.318.05.19 / 021.318.05.20 / 021.318.05.21 / 021.318.05.22 / 021.318.05.23 / 021.318.05.24

Ai folosit serviciile Dr. Gradinaru Delia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic excelent!
De Delia Popescu pe 21 Noiembrie 2018

Am nascut a doua fetita cu dna. doctor, in noiembrie 2018. Este un dr. profesionist, cu f.multa experienta, pe care l-am simtit f.aproape pe durata sarcinilor. Dna dr este de asemenea o fire blanda si incurajatoare, calma si tot timpul disponibila la telefon cand e nevoie. Recomand cu caldura!

Un medic foarte bun!
De Andreea pe 18 Aprilie 2018

Am nascut cu dna dr in 2017 si s.a purtat exemplar ca un adevarat profesionist. Este o persoana deosebita. Am nascut la stat datorita dnei dr fiindca am avut toata incredere jn dna dr. Nota 10000000

Cel mai bun doctor, ever!
De Andreea Matei pe 04 Decembrie 2017

O recomand cu cel mai mare drag, e o femeie blanda care stie sa vorbeasca, sa te incurajeze si sa monitorizeze profesionist o sarcina! Am nascut cu ea in aprilie 2017, am avut mari probleme la nastere desi in timpul sarcinii nu am avut niciuna... e o mana de om si in sala de operatie a aliniat 20 de doctori sa faca ce e mai bine pentru mine. Am nascut la stat, insa am facut toate controalele in privat la Medlife. A fost la fel de profesionista, indiferent unde am optat sa ma duc! O recomand din inima! 😊

Dr. Gradinaru Delia
De Sabina pe 31 August 2017

Am mers la un consult la Dna Dr Gradinaru de curand, deoarece am foarte mari probleme cu menstruatia. Din pacate, aceasta nu m-a ajutat cu aproape nimic: mi-a spus sa vin la 9am, am asteptat pe holurile spitalului aprox 2h, apoi mi-a adresat cateva cuvinte pe hol, in foarte mare graba si m-a trimis la ecografie. Dupa alte 2-3h si o radiografie mi-a prescris o reteta si cateva analize de 600 lei cu stricta recomandare sa le fac la Spitalul Panduri, analize pe care le-am mai facut in trecut, dar pe care nu a binevoit sa se uite. Cat despre reteta: un antibiotic foarte puternic, la care am constatat ca sunt alergica si de la care m-am simtit infinit mai rau decat inainte de vizita medicala, un antiinflamator pentru oase si artroza, ovule antiinflamatoare si cateva vitamine. Asadar, in urma acestei vizite medicale am devenit mai saraca cu 150lei (pretul retetei), 1 zi de concediu si foarte multa incredere in doctorii din Romania. Cu parere de rau, nu recomand!!!

Recomand
De Iuliana pe 13 Iulie 2017

Am născut cu doamna doctor in martie 2016. Totul a fost perfect, bebe sănătos. Pe toată perioada sarcinii dn dr mi a fost aproape ,mi a răspuns de fiecare data la telefon si m a încurajat permanent eu fiind o fricoasa. Recomand .

Dna doctor gradinaru
De Alexandra pe 01 Mai 2017

Buna ziua ,un număr de telefon al doamnei doctor puteți sa îmi dați și mie ?

un medic extraordinar
De Ruxandra pe 19 Ianuarie 2017

Am nascut cu dna doctor in iunie 2016 prin cezariana un baietel perfect sanatos, dupa o sarcina cu probleme. Nu este doar un medic, este ca o prietena, este blândă, o buna profesionista si un om de exceptie.

Dna dr Delia Gradinaru
De Larisa pe 19 August 2016

Buna, eu am nascut cu dna doctor in ianuarie 2012,iar acum sunt la a doua sarcina si tot cu dânsa o sa nasc. Super doctor, vorbește frumos, calm si linistit. O recomand din toata inima.

10
De Iorga Adriana pe 07 Decembrie 2015

O recomand cu încredere,pastram legătura și acum după 6 ani,și cine vb urât de dumnea ei să îi fie rusine,eu am două ceza,și nici nu se observa cicatricea,și nici probleme nu am avut după,o iubesc și o respect maxim!

10
De Iorga Adriana pe 07 Decembrie 2015

Cel mai bun medic,am născut doi băieței cu Dna Delia numai cuvinte de laudă,mulțumesc din suflet!

Contact Dr. Gradinaru Delia

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.637.29.00
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari