Dr. Gosav Elena
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gosav Elena

Dr. Gosav Elena medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Gosav Elena medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Euroclinic

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.200.68.00

Ai folosit serviciile Dr. Gosav Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

intrebare
De Ileana pe 17 Iunie 2015

D-na dr mai este la policlinica Titan?

DR GOSAV ELENA CLINICA AIS ALEXANDRIA
De LAURA pe 09 Mai 2015

Buna ziua,am 37 ani si de 3 luni sunt pacienta d.nei dr Gosav, am ajus la dansa fara nicio recomandare,asa a fost sa fie,timp de 8 ani nu am ramas niciodata insarcinata. Impreuna ne am apucat de niste investigatii iar rezultatul nu a intarziat sa apara:trompe infundate,multumesc Domnului pt ca am avut sansa sa ajung la aceasta minunatie de dr. Acum sunt bine,cu trompele desfundate in asteptarea unei sarcini! Sper ca toate femeile cu probleme sa ajunga la dansa,este minunata!

Dr. Gosav Elena la policlinica Titan
De Monica pe 12 Ianuarie 2013

O puteti gasi pe D-na doctor Gosav Elena la Policlinica Titan. Vedeti ca au si site www.cabinetginecologietitan.ro. Gasiti acolo mai multe detalii. Eu nasc peste 2 saptamani cu dansa si sunt foarte multumita.

Dr. Gosav Elena
De Stefania pe 06 Octombrie 2011

La ce clinica este in prezent doamna Dr. Gosav? Eu mergem frecvent la dumneaei cand era la clinica la Otopeni, dar acum chiar nu stiu pe unde mai este. Merci mult!

Un medic exceptional
De Nutu Ioana pe 03 Octombrie 2011

Doamna dr. Gosav imi urmareste si mie sarcina, ce a debutat cu unele probleme: am contactat varicela la 4 saptamani. Tin sa mentionez ca este un om deosebit, un medic pe mana caruia te poti incredinta. Tot la clinica de la Alexandriei ma duc si eu (AIS), si am ajuns la dumneaei datorita medicului de familie. Acum am 29 de sapt. si abia astept nasterea, sa imi tin fetita in brate. O recomand o cea mai mare incredere.

Nehotarata
De Laura pe 28 Septembrie 2011

Am 34 ani, caut cu disperare o clinica cu doctori buni fiindca imi doresc f mult un bebe si m-am gandit sa incerc la aceea din sos. Alexandriei unde am inteles ca este aceasta doamna dr. Elena Gosav, poti sa-mi dai, te rog, mai multe detalii despre dansa? Ti-am citit opinia si am zis sa incerc si eu. Ma bucur pt tine ca ti-ai realizat visul de a aduce pe lume un bebe si, chiar daca nu ne cunoastem, te felicit. Multa sanatate iti doresc!

Dr. Gosav Elena
De Cristina pe 06 Aprilie 2011

Este o persoana exceptionala! N-am mai intalnit un medic ginecolog ca dansa. Respectele mele!

Dr. Gosav Elena
De Pauna Ionela pe 07 Ianuarie 2011

Este un medic excelent pe care il comand tuturor femeilor cu probleme. Eu sunt foarte multumita de dansa si ii multumesc foarte mult deoarece nu speram vreodata sa raman insarcinata, insa acum s-a intamplat sunt insarcinata si sarcina merge super bine. Ii multumesc foarte mult.

Contact Dr. Gosav Elena

Adresa

Calea Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.200.68.00
Site www.spitaluleuroclinic.ro
Email office@spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!