Dr. Gorcea Andreea
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Gorcea Andreea

Dr. Gorcea Andreea medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Sphera.

Dr. Gorcea Andreea medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Sphera.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sphera

marti: 14:00 - 20:00;
joi: 14:00 - 20:00;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 031.805.4570 / 0727.871.571

Ai folosit serviciile Dr. Gorcea Andreea?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand!
De Cristinam pe 22 Martie 2019

Am avut o programare pt ecografie morfologica sem 1 la d na doctor la Sanador, pe langa faptul ca a intarziat 25 min fata de ora programata d na doctor a avut o atitudine foarte neadecvata( fiind foarte ingamfata pe parcursul ecografiei) in conditiile in care platesti o gramada de bani pt serviciile dansei. Un medic trebuie sa fie apropiat si intelegator fata de pacient, iar la dansa empatia lipseste cu desavarsire.

Maria
De Maria.Mitrofan173 pe 25 Octombrie 2018

O doctora foarte buna! Am facut morfologica de semestrul 2 si este o profesionista. Are multa rabdare si iti explica tot ce face. O recomand !

O profesionista adevarata
De Cristina pe 23 Iulie 2012

Sunt pacienta doamnei doctor Gorcea de aproape 10 ani si nu m-a dezamagit nici macar o singura data. Am nascut cu dansa ambii copii si de fiecare data a fost foarte prompta, raspundea la telefon de cate ori o sunam, la orice ora. E bine pregatita si ce e foarte important, are rabdare sa-ti explice. Am recomandat-o si o voi recomanda in continuare oricui imi cere parerea. Un medic extraordinar!

Dr. Gorcea Andreea
De Maria pe 26 Iunie 2012

Am fost la un control acum o luna. Parca am chinuit-o, n-a avut niciun cuvant de spus, si a dat cu parerea aiurea despre anumite afectiuni. Nu mi a placut si nu as mai merge.

Contact Dr. Gorcea Andreea

Adresa

Bulevardul Marasesti, 90, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 031.805.4570 / 0727.871.571
Site www.cmsphera.ro
Email office@cmsphera.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari